MODERNE METODE

Sony će Kevina Spaceyja iz svog novog filma – izbrisati!

11.11.2017 u 15:33

Bionic
Reading

Kao što se u medijima ovih dana može vidjeti, Harvey Weinstein bio je samo prvi od mnogih koji su pali zbog seksualnog zlostavljanja, no redatelj Ridley Scott u dogovoru sa Sonyjem učinio je i korak više – slavnog Kevina Spaceyja potpuno će obrisati iz skorog filma 'All the Money in the World'

Čini se kako je cijela filmska industrija čvrsto odlučila svim seksualnim zlostavljačima poslati poruku. Naime, Ridley Scott je uz Sonyjev blagoslov odlučio izbrisati Kevina Spaceyja iz filma 'All the Money in the World' i zamijeniti ga glumcem Christopherom Plummerom.

Nevjerojatan zahvat nije baš ista stvar kao micanje brkova s nečijeg lica, a cijela stvar još je i problematičnija s obzirom da bi film u kinima trebao biti za oko šest tjedana. Gotovo je nepotrebno reći kako će taj opsežan zahvat koštati milijune dolara.

Tvrtke i ljudi lijevo i desno peru ruke od suradnje s Kevinom Spaceyjem, no veliki projekti uključuju tisuće zaposlenika koji nisu ništa učinili, a kojima je financijska budućnost odjednom vrlo nesigurna zbog mogućeg otkazivanja serije ili filma. Sony je baš zato odlučio zamijeniti Spaceyja s Christopherom Plummerom, dok Netflix razmišlja nastaviti 'Kuću od karata' s Robin Wright koja ionako ima glavnu ulogu u toj seriji.

Sonyjeva odluka da Kevina Spaceyja obriše iz svog filma svakako će samo pojačati intenzitet pitanja je li moguće odvojiti umjetnika od privatne osobe.

Autor: YouTube