LIJEPA NAŠA HRVATSKA

Egzotične destinacije zamijenila Jadranom: Sonja Kovač uživa u ljetu na našoj obali

07.07.2020 u 13:26

Bionic
Reading

Daleka putovanja u egzotične krajeve domaća je Influencerica Sonja Kovač ove godine zamijenila izletima po Jadranu. Svaki tjedan provodi u drugom luksuznom hotelu na našoj obali, a društvo joj uvijek pravi izabranik Goran

Navikli smo je gledati na Bahamima, Maldivima, Baliju ili nekim drugim tropskim destinacijama. Osim toga otkrila nam je da joj je jedna od omiljenih lokacija za odmor grčki otok Santorini.

No, novu situaciju izazvanu korona virusom, u kojoj putovanja nisu preporuka, Sonja Kovač odlučila je iskoristiti za istraživanje jadranske obale. Travel blogerica tako već posljednjih nekoliko tjedana rado odlazi na odmor u Dalmaciju u društvu svog voljenog partnera Gorana.

Ipak, ovoga puta zgodna plavuša odlučila se uputiti u Istru i provela romantičan vikend uz more. Da itekako uživa u moru, suncu i svemu što najtoplije godišnje doba nosi, Sonja nam je već nebrojno puta pokazala.

Svojim najnovijim objavama na društvenim mrežama ponovno je potvrdila da joj je ljeto najdraže doba te se razodjenula u kupaći kostim. Pritom je pokazala svoju zavodljivu figuru i obline te još jednom otkrila da itekako pazi što je u trendu. Odabrala je retro kupaći kostim u dvodijelnom modelu s gaćicama visokog struka i push-up grudnjakom.