sramežljivi ljepotan

Sonja Kovač napokon pokazala dugogodišnjeg dečka

02.06.2017 u 10:05

Bionic
Reading

Iako nam je nekoliko puta potvrdila da je zaljubljena i u sretnoj vezi, Sonja Kovač nikada u javnosti nije viđena sa zagonetnim muškarcem. Da jedna od naših najuspješnijih blogerica ipak ljubi, pokazala je na društvenim mrežama i prvi put objavila fotografiju dugogodišnjeg dečka

Nakon što je prije nekoliko dana svima obznanila da se upustila u novu avanturu te prvi put otputovala u daleki Mexico, Sonja Kovač iznenadila je ponovno svoje mnoštvo pratitelja na Instagramu, objavivši romantičnu fotografiju s dečkom.

'Naši posebni trenuci u Meksiku. Moj dečko je jako sramežljiv i nikad ne želi biti na mojim fotografijama, on je već godinama radije iza kamere, ali ovaj put napravio je iznimku! Tko bi rekao!' napisala je ispod objave naša uspješna travel i modna blogerica.

Iako je za tportal potvrdila kako je zaljubljena i u vezi te da je dugogodišnji partner često prati na njezinim putovanjima po svijetu, nikada nije otkrila o kome je riječ.

'Meni su bitnija djela od riječi. Ne moraš mi ništa reći, samo mi pokaži. Lijepo je kad dobiješ cvijeće za godišnjicu, ali mene osvaja kad sam s nekim dulje vrijeme i on se, primjerice, u liftu usred rečenice zaustavi, poljubi me i kaže koliko me voli. Znači, padam na spontanost', rekla je jednom prilikom za tportal lijepa Sonja.

Na svoje prošlo putovanje povela je prvi put majku te nam ispričala zašto je to bilo posebno iskustvo za nju. 

'Mama je zapravo prvi put putovala avionom, no mogu vam reći da je ona savršen partner za putovanje. Uopće se nije žalila, nije imala nikakvih problema i strahova zbog aviona, dok je meni, recimo, muka svaki put, ali zbog prirode svog posla i velike ljubavi prema putovanjima, jednostavno ne mogu bez letenja', rekla je tada 32-godišnjakinja čije avanture na društvenim mrežama prati preko 150 tisuća ljudi.