objavljen foršpan 6. sezone

Šok za gledatelje: Damiana Lewisa nećemo gledati u novoj sezoni serije 'Milijarde'

05.10.2021 u 11:04

Bionic
Reading

Britanski glumac, zvijezda hit serije 'Milijarde' nakon pet sezona odustaje od svoje uloge Bobbyja Axelroda, poznatijeg kao Axe. Vijest je stigla nakon što je tv kompanija Showtime u ponedjeljak najavila šestu sezonu koja će se početi prikazivati 23. siječnja slijedeće godine te objavila i fošpan

'Kakva je nevjerojatna radost provesti pet godina blisku surađivati s velikim @lewis_damian!', napisao je na Twitteru izvršni producent 'Milijardi' Brian Koppelman nakon odlaska 50-godišnjeg glumca.

'David Levien i ja smo neizmjerno zahvalni, Damiane, na poslu, naravno druženju i na svemu što si učnio s nama', dodao je producent. Nagađa se da će Lewisovu poziciju zauzeti Michael Prince kojeg glumi Corey Stoll (Prince je lik koji se prvi put pojavio u petoj sezoni).

'Postoji mogućnost da se vratim', poručio je glumac za New York Times o svom odlasku. On se dogodio nakon velike osobne tragedije. Lewisova supruga, cijenjena glumica, zvijezda serije 'Peaky Blinders' Helen McCrory, preminula je od raka u 53. godini života, u travnju. Lewis je ostao ožalošćen uz 14-godišnju kći Mannon i 13-godišnjeg sina Gulivera.

Izvor: Društvene mreže

Inače, Lewis je već napustio jednu seriju u produkciji kompanije Showtime. Riječ je o seriji 'Homeland' iz koje je otišao nakon treće sezone.

  • +3
Damian Lewis Izvor: Profimedia / Autor: Keith Mayhew/Landmark Media / Newscom / Profimedia