DUGO JE ŠUTJELA

Šokantna ispovijest Selene Gomez o vezi s Justinom Bieberom: 'Bila sam žrtva emocionalnog nasilja'

27.01.2020 u 10:14

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Selena Gomez zadnji je ljubavni kontakt sa svojim bivšim dečkom Justinom Bieberom imala prije dvije godine. Bili su u toksičnoj i turbulentnoj vezi sedam godina s mnogim prekidima, a sada na površinu izlaze ružni detalji njihova odnosa

U svom zadnjem intervjuu Selena Gomez ispričala je intimne detalje svoje posljednje ljubavne veze s dugogodišnjim dečkom Justinom Bieberom, s kojim je bila u toplo-hladnim odnosima dugih sedam godina. Nekoliko puta Justin i Selena su prekidali, a često smo ih znali vidjeti vrlo zaljubljene i sretne.

Konačan prekid dogodio se 2018., a brzo nakon toga Bieber je utjehu pronašao u prijateljici Hailey Baldwin, kojom se prošle godine i oženio.

Potrebu da jednom za svagda zatvori to traumatično ljubavno iskustvo Selena je dobila i tijekom intervjuu te je kazala: 'Naravno da ne želim do kraja života govoriti o ovome, ali istovremeno sam jako ponosna na sebe, na to kako se razvijam i idem kroz sve to. Dugo sam šutjela i sada sam našla način na koji razgovarati o tome i kako ispričati ono za što nisam imala priliku, pa makar to bilo kroz pjesmu'.

Potom je objasnila da je u toj vezi dugo osjećala emocionalno nasilje.

'Da, gledajući danas na sve to, mogu reći da sam bila žrtva emocionalnog nasilja. To sam razumjela tek kada sam malo odrasla', naglasila je. Pojasnila je da je izuzetno ponosna na sebe i svoju pjesmu 'Lose you to love me', za koju je potvrdila da je pjeva Justinu i da kroz nju govori ono što nikada nije imala priliku reći u prošlosti.

'To nije pjesma puna mržnje, već nešto što govori - bio je to lijep period i nikada to neću zanijekati. No bilo je jako teško i drago mi je da je završilo', zaključila je 27-godišnjakinja.

Sam Justin nedavno je priznao da je tijekom odrastanja imao problema s opijatima, ružno se odnosio prema prijateljima i bliskim ljudima te da nije poštovao djevojke s kojima je hodao.

  • +13
Justin Bieber Izvor: EPA / Autor: GIORGIO BENVENUTI