ISTINA O RAZVODU

Sofia Vergara: Moj brak je propao jer je on želio djecu, a ja nisam htjela biti stara mama

23.01.2024 u 09:42

Bionic
Reading

Slavna kolumbijska glumica otkrila je kako se veseli postati baka te istaknula što joj je bitno kod budućeg partnera

Vijesti o razvodu braka Sofie Vergare i Joea Manganiella iznenadile su javnost proteklog ljeta, a nakon brojnih nagađanja o uzroku, 51-godišnja glumica tek je sada progovorila o stvarnim razlozima prekida.

Kolumbijska glumica otkrila je kako je sedmogodišnji brak okončan jer je četiri godine mlađi Manganiello želio s njome djecu, što za nju više nije bila opcija.

'Moj brak je propao jer je moj suprug bio mlađi; želio je djecu, a ja nisam htjela biti stara mama', rekla je za El Pais i pojasnila:

'Mislim da to nije fer prema bebi. Poštujem svakoga tko se odluči na taj potez, ali to jednostavno nije za mene.'

Jedan od ključnih razloga za ovaj stav leži u tome što Vergara već ima sina koji je u dobi od 32 godine i sam spreman imati djecu te joj je puno primamljivija ideja da postane baka.

'Rodila sam s 19 godina. Veselim se postati baka - dobiti bebu na čuvanje, igrati se s njom i paziti je i onda nastaviti sa svojim životom. Stoga, ako ponovno započnem ozbiljnu vezu, moj partner mora imati svoju djecu', kaže glumica koja je sina Manola rodila u prvom braku sa srednjoškolskom ljubavi Joeom Gonzalezom.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Osim toga, Vergara je već ušla u perimenopauzu koja joj, kao i mnogim ženama, stvara puno nelagode u svakodnevnom životu.

'Bliži mi se menopauza, to je normalan tijek života', rekla je.

Podsjetimo, glumački par obratio se javnosti u srpnju s priopćenjem u kojem su kratko dali do znanja da su se odlučili razvesti te zamolili za poštivanje privatnosti.

kolumbijska ljepotica

Teško je skrenuti pogled: Sofia Vergara otkrila obline u zanosnom čipkastom izdanju

Pogledaj galeriju

'Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života', stoji u službenoj izjavi Manganiella i Vergare.