vjerna svom stilu

Samo je jedna Sofia Vergara: Ima formulu za najzavodljivije stajlinge i ne izlazi iz ovih cipela

22.01.2024 u 11:36

  • +5

Sofia Vergara

Izvor: Profimedia / Autor: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Dva izlaska, dva izazovna stajlinga. Sofia Vergara vikend je provela uživajući u dobrom društvu i hrani, a obožavatelje oborila s nogu senzualnim stajlinzima.

Glumica Sofia Vergara poznata je kao ljubiteljica zavodljivih stajlinga. Ona je jedna od onih dama koja od svojih omiljenih odjevnih komada ne odustaje usprkos promjeni trendova.

Među favorite joj se ubrajaju skinny traperice, košulje, haljine i suknje koje ističu tijelo i naravno sandale s platformom kojih se nije odrekla čak ni u kada su te cipele bile na listi najnepoželjnijih. Po pitanju suknji Sofia se drži provjerene formule - koža ili saten, visok struk, kroj koji laskavo prati liniju tijela, uz dodatak senzualnog topa koji podsjeća na korzet. Jednostavno, a tako efektno.

Prve večeri od nedavno razvedena Sofia se uputila u Papi Steak u Miamiju odjenuvši kožnu suknju visokog struka s naborima na donjem dijelu koja je u punom sjaju istaknula njezine obline spojivši je s čipkastim korzetom koji je bio pravi mamac za poglede.

Naravno neizbježan dodatak su bile sandale s platformom i debljom petom. Večer je provela u društvu Lionela Messija i njegove supruge Antonelle te Luisa Suareza i njegov prekrasne supruge Sofije Balbi.

Druge večeri Sofia se poslužila istom modnom formulom te je izbor opet pao na laskavu suknju, usku u gornjem dijelu, a širu pri samom dnu te laskavi top, ovaj put sjajni, crni korzet oblika. Stajling je upotpunila i malom Chanel torbicom i ponovno, za nju neizbježnim platformama.