otkrivena romansa

Našla se na krivom mjestu u krivo vrijeme: Sofia Vergara 'uhvaćena' s novim dečkom

22.10.2023 u 11:53

Bionic
Reading

Sofia Vergara izašla je na večernji spoj u Los Angelesu s misterioznim muškarcem za kojeg je naknadno otkriveno da je ortopedski kirurg Justin Saliman

Slavna glumica, 51-godišnja zvijezda serije 'Moderna obitelj' i njezin novi odabranik fotografirani su kako idu na večeru u Beverly Hills u Kaliforniji, blizu mjesta gdje je Kim Kardashian slavila svoj 43. rođendan.

Međutim, suprotno prvotno vjerovanju, Sofia nije bila na listi pozvanih na rođendansku proslavu zvijezde serije 'Kardashian' već se slučajno našla u blizini događaja, a tako je i otkriven njezin novi dečko.

Za izlazak sa zgodnim doktorom Sofia je odabrala vrlo zavodljiv stajling – uski i čipkasti korzet, baršunaste hlače boje šljive i crne sandale s platformom. Zgodni doktor izgledao je vrlo casual u u tamnoplavoj košulji i trapericama.

Prema internetskoj biografiji doktora Salimana član je Ivy Leaguea jer je završio stipendiju na Sveučilištu Stanford. Također ima diplomu medicine s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Coloradu. Ovaj medicinski stručnjak je 'ortopedski kirurg obučen za sportsku medicinu i artroskopiju, specijaliziran za liječenje ozljeda ramena, kuka i koljena za očuvanje zglobova', navodi se u biografiji. Navodno je čak izumio 'revolucionarni uređaj za popravak meniskusa' i vlasnik je medicinskog startupa.

No, Salimanu holivudska scena nije strana, budući da je prethodno bio u braku s glumicom Bree Turner, poznatom po TV emisiji 'Grimm' i komediji 'Gola istina'. Međutim, par se razišao 2018. Bree Turner podnijela je zahtjev za razvodom od Salimana, navodeći 'nepomirljive razlike', nakon 10 godina i dvoje djece.

S druge strane, Sofia Vergara svježe je razvedena. Ona i Joe Manganiello razveli su se u srpnju ove godine nakon sedam godina braka. Sutkinja u showu 'America's Got Talen'" i glumac iz serije 'Magic Mike' prekinuli su djelomično zbog njegove želje da ima djecu, tvrdio je izvor blizak paru.

Sofijin bivši suprug u međuvremenu uplovio je u vezu s glumicom Caitlin O'Connor, koja je od njega mlađa 13 godina, a prošlog mjeseca viđeni su kako zajedno izlaze iz teretane u LA-u u rujnu.

Saliman je prvi muškarac s kojim je Vergara romantično povezana nakon razvoda od Manganiella. Nije poznato kada je kolumbijska ljepotica počela izlaziti s doktorom no vidljivo je da ga prati na Instagramu.

  • +7
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: HEDO / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA