veliko priznanje

Sofia Vergara iskreno: 'Moje tijelo i divovske grudi otvorili su mi vrata'

25.01.2024 u 17:09

Bionic
Reading

Jedna od najatraktivnijih dama u Hollywoodu je Sofia Vergara. Osim kao atraktivna, glumica se pokazala i kao vrlo samopouzdana, ali i svjesna da dobar izgled nije dovoljan za njezin opstanak u Hollywoodu

Uspjehu Sofije Vergare najviše je pridonijela uloga Glorije u seriji 'Moderna obitelj'. Kao atraktivna mlađahna supruga Jaya Pritchetta (kojeg glumi Ed O'Neil), glumica je svjesna da svoj uspjeh duguje atraktivnom izgledu.

'Bilo bi apsurdno poricati to ili da se zbog toga osjećam loše', rekla je o tvrdnjama da joj je izgled pomogao da postane bolja u industriji zabave.

Svjesna kako joj je izgled itekako pomogao naglasila je da joj je to samo otvorilo vrata, no njezini su je talenti održali aktivnom u Hollywoodu, gdje opstaju samo oni najuporniji i najtalentiraniji.

  • +5
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

'Moje divovske grudi i moje tijelo otvorili su mi vrata; bile su moja putovnica za svijet kada sam imala 20 godina kada sam počela kao model, ali danas imam 51 godinu i još uvijek sam tu', izjavila je u intervjuu koji prenosi DailyMail te dodala: 'Ima žena koje su ljepše, mlađe, koje imaju veće grudi i bolje tijelo od mene, ali ja sam i dalje tu jer sam pokazala da mogu ostati.'

Njezin je izgled svakako prvo što privuče pozornost gledatelja, no više se puta pokazala kao izuzetno humoristična. Također, rekla je da je za njezin uspjeh također zaslužna neustrašiva priroda i nedostatak straha od preuzimanja rizika u karijeri.

Glumica rođena u Kolumbiji priznala je da je prvi put shvatila kakav je utjecaj njezin izgled imao na druge kada su je dečki proganjali u srednjoj školi.

Priznala je da su je dečki gledali još od rane mladosti: 'Nije da sam se zbog toga osjećala bolje, ali shvatiš da te tretiraju drugačije. Od malena sam znala svoje snage i igrala sam s njima.'

  • +2
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Michele Eve Sandberg/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia