LJEPOTICA U ZLATNOM

Poput grčke božice: Sofia Vergara zabljesnula na crvenom tepihu

24.01.2024 u 13:00

Bionic
Reading

Zvijezda 'Moderne obitelji' vraća se na male ekrane kao Griselda Blanco, kolumbijska krijumčarka drogom koju su brojni prozvali 'kraljicom kokaina'

Serija 'Griselda' svoju premijeru imat će 25. siječnja na Netflixu, a nakon što ju je marljivo promovirala diljem Europe, kolumbijska zvijezda ovih ju je dana predstavila u Miamiju.

Na crvenom tepihu njezine svečane premijere blistala je u drapiranoj haljini bez naramenica, stvorenoj od tkanine nalik tekućem zlatu.

  • +2
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Michele Eve Sandberg/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako se doznaje, riječ je o kreaciji s potpisom proslavljenog američkog dizajnera Ralpha Laurena, s kojom je kolumbijska ljepotica jasno dala do znanja tko je glavna zvijezda večeri.

Na promo turneji serije Vergara je oduševila brojnim elegantnim izdanjima koji odskaču od njezina osobnog stila odijevanja, sa elementima popularne estetike 'mafijaške žene'.

Za njezin modni zaokret najodgovornija je stilistica Charlene E Roxborough Konsker, koju je angažirala i za premijeru serije 'Griselda' u Miamiju.

Posljednji put oduševila je izdanjem u britanskoj prijestolnici, pojavom u elegantnoj haljini na jedno rame brenda Schiaparelli, čija je nedavna revija u Parizu tradicionalno privukla vojsku poznatih dama.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: southpaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia