vjenčanje godine

Sofia Richie otkrila dosad nepoznate detalje luksuznog vjenčanja na jugu Francuske

12.12.2023 u 17:31

Bionic
Reading

Vjenčanje koje je održano sredinom travnja okupilo je brojna imena, a steklo je i status 'vjenčanja godine'. 25-godišnja manekenka sada je otkrila i kako se ona provela te neke dosad nepoznate detalje

Ovog se travnja udala Sofia Richie, 25-godišnja kći popularnog Lionela Richieja koja je postala prava it djevojka čiji lifestyle mnogi rado prate. Njezino vjenčanje slavilo se čak tri dana, a Richie je blistala u vjenčanicama s potpisom Chanela. Slikovita ceremonija na jugu Francuske oduševila je mnoge, a manekenka je tek osam mjeseci nakon otkrila neke nepoznate detalje.

Mladenku je do oltara doveo njezin slavni otac Lionel Richie, a otkrila je da je hod trajao sedam i pol minuta.

'Imamo taj mali pogled koji si dobacujemo... Samo smo se nasmiješili jedno drugome, bili smo poput dvoje vrtoglave male djece koja prate rabina koji nam je govorio što da radimo', otkrila je Sofia Richie.

Otkrila je da je njezina starija sestra Nicole podsjeća da ne treba dijeliti sve detalje života te joj savjetuje da ne stavlja svoju privatnost u medije, no mlada je Sofia velika ljubiteljica društvenih mreža pa je tako vrlo aktivna na Instagramu i TikToku. Međutim, njezin je suprug Elliot drugačiji.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Glazbeni direktor Elliot Grainge nastoji se držati podalje od pozornosti javnosti te ga je Sofia opisala kao vrlo tradicionalnog.

'Otišao je do tatine kuće na nedjeljni čaj i tražio moju ruku, što mi znači sve na svijetu; i znam da mom tati to puno znači', ispričala je otkrivši da je Elliot tražio blagoslov njezina oca.

Vjenčanje godine na Azurnoj obali

Mladenka je blistala od sreće: Pogledajte tko je od slavnih bio na vjenčanju Sofie Richie

Pogledaj galeriju

Među uzvanicima na svečanost bila su brojna poznata imena, među kojima su se našli i Paris Hilton i njezin suprug Carter Reum, Nicole Richie i njezin suprug Joel Madden te Cameron Diaz sa suprugom Benjijem koji je brat blizanac Joela Maddena.