ima zlatne ruke

Nastupa nema, ali Marku Tolji nije dosadno; evo čime se bavi u slobodno vrijeme

11.12.2020 u 11:58

Bionic
Reading

Jedna od industrija koju je koronakriza u potpunosti bacila na koljena je industrija zabave, osobito glazbena industrija, a kako stvari stoje nastupi glazbenika neće početi tako skoro. Neki snimaju, održavaju virtualne koncerte, neki su se posvetili svojim drugim djelatnostima kojima se uz glazbu bave, a neki su u ruke primili - alat

Marko Tolja ovu će pandemijsku godinu pamtiti po dva Porina - za najbolju mušku vokalnu izvedbu i najbolju vokalnu suradnju s Mijom Dimšić u pjesmi 'Sva blaga ovog svijeta', singlu 'O tebi ovisan' za koji je sam napisao glazbu i stihove, nastupu na Splitskom festivalu, žiriranju u showu 'Zvijezde pjevaju' i božićnom singlu kojeg je snimio s Tončijem Huljićem.

  • +9
Tonči Huljić i Marko Tolja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Riječki glazbenik nerijetko otkriva detalje iz svog privatnog života, no boravak u izolaciji pjevača je natjerao da pratiteljima pokaže i kako provodi vrijeme. U Instagram storyju je objavio fotografije na kojima je pokazao kako je uredio stara trošna vanjska vrata svog doma. Prvo ih je obradio šmirglanjem i kitanjem, a onda ih je obojao i na kraju ponosno pokazao rezultat.

Kako je nedavno izjavio, ne pravi velike planove i ne razmišlja previše o budućnosti jer mu nedostaje i sadašnjost, 'normalna sadašnjost'. Do daljnjega će najviše uživati u krugu najmilijih - suprugom Anom i njihovim malenim Marom i to mu, čini se, u potpunosti odgovara.