'BEZ NOŽA'

Snježana Mehun nakon faceliftinga poslala poruku: 'Otkrit ću vam tajnu...'

07.06.2019 u 12:35

Bionic
Reading

Svoj Instagram profil ovoga puta Snježana Mehun nije iskoristila za promoviranje svog modnog brenda, već kako bi javnosti otkrila jednu u nizu tajni svog mladolikog izgleda

Na svom profilu na Instagramu Snježana Mehun poprilično je aktivna. Osim fotografija s putovanja, onih na kojima promovira svoj brend Duchess, često pokazuje i što sve radi kako bi ostala u formi.

Ovoga je puta gotovo 23 tisuće svojih pratitelja odlučila obavijestiti o svom novom zahvatu na licu i s njima podijeliti svoja iskustva. Fotografija njezinog lica, na kojima do izražaja dolaze ruke u kirurškim rukavicama i usne Snježane Mehun, iznenadila je mnoge, a ona je potom u podužem statusu objasnila sve.

'Možete sada pogađati kakva je ovo nova tehnika popravljanja zubi bez bušilice ili ću vam otkriti tajnu - bila sam na faceliftingu, ali bez noža (za sada). Masaža lica koja potiče cirkulaciju, voljeni kolagen i vraća mišiće lica u prvobitno stanje bebe čemu svi težimo, što reć, prema gore!

Za sve one koji se bahate da im to još ne treba, mala digresija - 'svi smo jednom bili mladi i svi ćemo jednom biti stari!' I svima je potrebno da nam lice zasja odmorno i svježe! Jedina činjenica koju ne možete promijeniti u životu, ali možete je učiniti ugodnijom i biti ponosni na svoja sakodnevna ulaganja i trud!'

  • +15
Snježana Mehun Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL