KLJUČNI TRENUTAK

Pripremaju ga od malih nogu: Princ George oko sedmog rođendana otkrio je da će jednoga dana postati engleskim kraljem

24.06.2021 u 20:54

Bionic
Reading

Da će jednoga dana postati engleskim kraljem, Kate Middleton i princ William svom sinu, princu Georgeu, prema navodima kraljevskoga stručnjaka, otkrili su u vrijeme njegovog sedmog rođendana u srpnju prošle godine

U novom poglavlju svoje knjige 'Battle of Brothers', kraljevski autor Robert Lacey otkrio je kako su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea ovoj temi pristupili s velikom pozornošću.

'William svijetu nije otkrio kako je i kada prenio veliku vijest svom najstarijem sinu. Možda će nam jednoga dana George sam ispričati kako se to dogodilo. No negdje oko dječakovog sedmog rođendana u ljeto prošle godine smatra se kako su njegovi roditelji detaljnije razmotrili što bi život malog princa uključivao u budućoj kraljevskoj službi. William kao otac svom sinu trudi se pružiti 'normalan obiteljski odgoj' pritom omogućavajući monarhiji da zadrži relevatnost i ide u korak s modernim vremenima', napisao je.

  • +4
Kate i princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ako je ova tvrdnja kraljevskoga autora uistinu točna, princ George nije znao da će postati budućim kraljem kada je u prosincu 2019. pozirao na fotografiji nazvanoj 'Četiri monarha' uz bok ocu, svojoj prabaki, kraljici Elizabeti, i djedu, princu Charlesu.

Prošle godine jedan kraljevski stručnjak tvrdio je kako je George svjestan da se 'razlikuje' od svoje sestre i brata jer je često provodio vrijeme nasamo sa svojim djedom, princom Charlesom i prabakom, kraljicom Elizabetom.

Usprkos činjenici da je treća osoba u dolasku na kraljevski tron, vjeruje se kako ga roditelji, princ William i Kate Middleton, ne odgajaju nimalo drukčije od princeze Charlotte i mlađeg brata, princa Louisa.