ODLAZAK LISE MARIE

Snimka s dodjele Zlatnih globusa otkrila je da je zdravlje kćeri Elvisa Presleyja već bilo narušeno

13.01.2023 u 11:25

Bionic
Reading

Svega nekoliko dana prije smrti u 54. godini života, kći kralja rock’n’rolla činila se nestabilnom u intervjuu na crvenom tepuhu jubilarne, 80. dodjele Zlatnih globusa

U snimci, Presley - koja je umrla u četvrtak nakon što je pretrpjela srčani zastoj u svom domu u Calabasasu u Kaliforniji - okrenula se svom prijatelju Jerryju Schillingu (80) i rekla ‘zgrabit ću te za ruku’ dok su joj postavljana pitanja uoči svečane dodjele od strane reportera Billyja Busha.

Dok je odgovarala na pitanja o filmskoj zvijezdi Austinu Butleru, koji je na kinoplatnu utjelovio njezinog aca, aspektima uloge koju je savladao te olujama i poplavama u južnoj Kaliforniji, govorila je sporo i nerazgovjetno, kako su brojni istaknuli u komentarima.

Lisa Marie Presley Calls Austin Butler's Elvis MIND-BLOWING at Golden Globes Izvor: Društvene mreže / Autor: extratv

U kratkom intervjuu prije smrti kći kralja rock’n’rolla nije krila oduševljenje Butlerovom izvedbom, baš kao i članovi Udruge stranih novinara Hollywooda koji su mladom glumcu za ulogu Elvisa Presleyja uručili kipić zlatnog globusa.

  • +20
Lisa Marie Presley Izvor: Profimedia / Autor: Christopher Polk / Getty images / Profimedia

Glazbenica i jedina kći rock'n'roll legende Elvisa Presleya u četvrtak, 12. siječnja, preminula je uslijed srčanog zastoja nakon što je hitno prevezena u bolnicu u Los Angelesu.

Priscilla Presley, Riley Keough i Lisa Marie Presley Izvor: Profimedia / Autor: Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lisa Marie Presley rođena je 1968. i vlasnica je očeve vile Graceland u Memphisu, popularne turističke atrakcije. Imala je devet godina kada je Elvis umro od srčanog zastoja u Gracelandu 1977., u dobi od 42 godine.