KAKVA PROMOCIJA

Snaha Dr. Drea otkrila što je sve posjetila u Hrvatskoj i pritom oduševila svoju vojsku pratitelja

29.06.2022 u 20:40

Bionic
Reading

Da se poznati američki producent i reper Dr. Dre u tajnosti odmarao u Lijepoj našoj, na društvenim mrežama otkrio je i njegov sin uz buduću snahu

Sofia Jamora, poznata influencerica i djevojka Truicea Younga, sina slavnoga Dr. Drea, na samom dolasku u Hrvatsku pohvalila se kadrovima s jahte s pogledom na pulsku Arenu, a da je hrvatsku obalu posjetila uzduž i poprijeko dala je naslutiti brojnim fotografijama objavljenim na društvenim mrežama gdje ju prati više od tri milijuna ljudi.

Osim u Istri, poznata američka tiktokerica tako je uživala na slapovima Krke, Veloj Luci na Korčuli, u Splitu i Dubrovniku.

‘Najčarobnije mjesto’, napisala je u opisu fotografije snimljene na Skradinskom buku. Posljednju objavu iz Hrvatske buduća snaha Dr. Drea posvetila je staroj dubrovačkoj jezgri, a posljednjom objavom dala je naslutiti kako je hrvatsku obalu zamijenila kalifornijskom.

Sin Dr.Drea na društvenim mrežama također je dočarao svoje ljetovanje u Hrvatskoj.

Na Instagramu je objavljen video na kojem je Dr. Dre snimljen na jahti koja je plovila našom obalom, dok chefovi pripremaju večeru za njega i njegovo društvo. Snimku s broda na društvenim mrežama podijelio je glazbeni producent FredWreck poznat po suradnji sa Snoop Doggom, Dr. Dreom i Eminemom.

Sudeći po njegovim objavama, Dr. Dre u Hrvatskoj je s društvom boravio početkom lipnja i bili su u Zadru, Splitu i Dubrovniku.

  • +3
Eminem na Super Bowlu Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia