OBJAVLJENO POLICIJSKO IZVJEŠće

Službeno potvrđen uzrok smrti sina Bobbyja Browna

22.03.2021 u 23:38

Bionic
Reading

Američki mediji su u ponedjeljak izvjestili da je otkriven uzrok smrti Bobbyja Browna mlađeg, sina repera Bobbyja Browna kojega je nakon smrti Whitney Houston i njihove zajedničke kćeri Bobbi Kristine Brown nova tragedija zadesila prošle jeseni

Policijska uprava Los Angelesa je objavila izvješće o obdukciji i toksikološkim pretragama, koji pokazuju da je smrt 28-godišnjaka prošle jeseni rezultat slučajnog predoziranja kokainom, fentanilom (lijek protiv bolova koji zloputrebljavaju kao drogu, op.a.) i alkoholom.

Sin repera Bobbyja Browna pronađen je mrtav u svom domu u Los Angelesu 18. studenog, nakon što su se vlasti odazvale pozivu za hitnu medicinsku pomoć, kako je ranije za CNN rekao glasnogovornik policije Jeff Lee.

'Molim vas, molite za moju obitelj u ovim trenucima u kojima je shrvana gubitkom moga sina. Ne postoje riječi kojima bi mogli opisati našu bol', naveo je jesenas u svojoj izjavi Bobby Brown.

Obitelj je tada rekla kako je Bobby Brown Jr. imao simptome slične gripi, ali da nije bio pozitivan na Covid-19.

Bobby Brown Jr. Izvor: Profimedia / Autor: Nicholas Hunt / Getty images / Profimedia

Nakon smrti Bobbyja Browna mlađeg, njegov je stariji brat Landon na Instagramu objavio crno-bijelu fotografiju pokojnog brata uz koju je napisao: 'Volim te zauvijek kralju'.

Prije nešto više od pet godina, Bobby Brown ostao je bez kćeri Bobbi Kristine Brown, koja je preminula u srpnju 2015. zbog nepovratnog oštećenja mozga. Pronađena je bez svijesti u kadi, u svom domu u Roswellu (Georgia), i nakon šest mjeseci provedenih u komi, preminula u dobi od 22 godine.

Pokopana je u New Jerseyu uz svoju majku Whitney Houston, koja je na sličan način preminula u veljači 2012. godine, u 49. godini.

Whitney Houston se od Bobbyja Browna razvela 2007. godine. Bobby Brown Jr. je bio jedan od sedmero djece poznatog repera, a dobio ga je tijekom jedanaestogodišnje veze s Kim Ward.