NAPOKON SMO DOČEKALI

Službeno je: Novi trailer za seriju 'I tek tako' ugledao je svjetlo dana, a evo što prve scene otkrivaju

01.12.2021 u 11:16

Bionic
Reading

Do premijere nastavka hit serije 90-ih 'Seksa i grada', 'I tek tako' ('And Just Like That...'), ostalo je još točno osam dana, a kako bi privukli pozornost obožavatelja, pušten je i službeni trailer koji je otkrio u kojem su se smjeru nastavili životi glavnih junakinja

Na HBO Max stiže novo poglavlje kultne HBO-ove serije 'Seks i grad', pod nazivom 'I tek tako' (And Just Like That...), prema prepoznatljivoj rečenici koju je Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) često izgovarala u kultnoj seriji. Premijera je najavljena za 9. prosinca, kada će se prikazati prve dvije epizode, a potom će svakog idućeg četvrtka izlaziti jedna po jedna, od ukupno snimljenih njih 10.

Ovoga puta fokus je stavljen na živote glavnih junakinja koje su sad u svojim pedesetima te pokušavaju pronaći balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere, a kako će to otprilike izgledati otkriva i službeni trailer koji je napokon ugledao svjetlo dana.

And Just Like That...| Official Trailer | HBO Max Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Sve počinje pogledom na New York i svima dobro poznati Central Park, a onda se fokus prebacuje na tri najbolje prijateljice - Carrie, Mirandu i Charlotte - koje čekaju u restoranu da ih hostesa odvede do njihovog stola. Kada im se ona obrati i kaže da je stol spreman, njihovo je uzbuđenje na vrhuncu, baš kao i ono najvećih obožavatelja 'Seksa i grada'.

  • +33
Sarah Jessica Parker na snimanju druge sezone serije 'And Just Like That' Izvor: Startraksphoto.com/INSTAR Images/Profimedia / Autor: Janet Mayer

Carrie i Faca još uvijek su zajedno i žive u luksuznom stanu, a sreća i dalje stanuje na adresi koju dijele Charlotte i Harry. Jedina koje u ovom rebootu nema je Samantha, koja je, navodno prema scenariju, živa i zdrava i živi u Londonu.

I tek tako, odbrojavanje može i službeno početi...

'AND JUST LIKE THAT'

Kao u dobra stara vremena: Carrie i Faca snimili svoju posljednju zajedničku scenu

Pogledaj galeriju