nakon četiri godine

Službeno je kraj: Joe Jones podnio je zahtjev za razvodom braka od Sophie Turner

05.09.2023 u 23:54

Bionic
Reading

Službeno je: Joe Jonas podnio je zahtjev za razvod od Sophie Turner nakon četiri godine braka

Pjevač Jonas Brothersa, Joe Jonas (34) podnio je u utorak u Miamiju zahtjev za razvodom braka od glumice Sophie Turner (27), a potvrđuju to dokumenti koje je na uvid dobio magazin People koji navodi kao je u zahtjevu navedeno da je 'brak između obje strane nepovratno raskinut'.

Navodi se i kako Joe Jones i Sophie Turner imaju potpisan predbračni ugovor, a njihovi predstavnici za medije još se nisu oglasili.

Glazbenik i bivša zvijezda Igre prijestolja vjenčali su se 2019. nakon gotovo tri godine veze i imaju dvoje djece: trogodišnju Willu, i drugu kćer, identificiranu u dokumentima za razvod kao D., 14 mjeseci.

Zahtjev za razvodom predan je nekoliko dana nakon što se počelo šuškati da je Jonas angažirao odvjetnika za razvod, unatoč tome što je nastavio nositi svoj vjenčani prsten.

Inače, par se prvi put povezao putem privatnih poruka na Instagramu 2016. godine. 'Imali smo puno zajedničkih prijatelja i oni su nas dugo pokušavali upoznati,' rekla je Sophie Turner za britansko izdanje Harper's Bazaara 2019. 'Pratili smo jedno drugo na Instagramu i on mi je jednog lijepog dana poslao poruku, iz vedra neba.'

Nekoliko mjeseci nakon što su se povezali na društvenim mrežama, izvori su potvrdili da su Joe i Sophie službeno u vezi, a izvor blizak paru čak je rekao kako je Joe 'spreman smiriti se zbog nje'.

  • +5
Joe Jonas i Sophie Turner Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U listopadu 2017., otprilike godinu dana nakon što su se počeli viđati, par je objavio da se zaručio. U travnju 2018. Sophie je progovorila o svom zaručniku, rekavši za Marie Claire da je 'lijepo biti zaručena'. 'Ne kao da sam nešto postigla, ali sam pronašla svoju osobu, kao da sam pronašla kuću koju volim i u kojoj želim ostati zauvijek', rekla je, dodajući da postoji 'osjećaj mira koji dolazi s pronalaskom svoje osobe.'

Par se prvi put vjenčao na ceremoniji u Las Vegasu 1. svibnja 2019. Prošetali su do oltara u A Little White Wedding Chapel i obvezali se na vječnu ljubav s vjenčanim prstenjem Ring Pop, a sve pred publikom svojih prijatelja glazbenika. Naime, vjenčanje je održano samo nekoliko sati nakon dodjele Billboardovih glazbenih nagrada.

Mjesec dana kasnije, par je odletio su u Europu na svoju službenu ceremoniju i proslavu u Le Château de Tourreau u Sarriansu u Francuskoj, kojoj je prisustvovala njihova uža obitelj i prijatelji.

Nešto više od godinu dana kasnije, u srpnju 2020., par je dobio svoje prvo dijete, djevojčicu po imenu Willa. Nedugo nakon toga, par je objavio da očekuje rođenje i drugog djeteta, a jednom prilikom Joe Jonas koji privatni život drži daleko od očiju javnosti progovorio je na temu očinstva.

'Stvarno ne znaš što očekivati,' rekao je pjevač uoči rođenja drugog djeteta. 'Mislim da sam možda malo manje nervozan ovaj put, ali samo jako uzbuđen. To je tako nevjerojatan dio života. Tako je nevjerojatno biti tata i svakim danom učiti sve više o sebi,' rekao je dodajući da se jako raduje budućnosti. Par je u srpnju 2022. potvrdio da su po drugi put postali roditelji, no sreća nije dugo trajala. Malo više od godinu dana kasnije par je podnio zahtjev za razvodom braka.