JUSTIN THEROUX

Slavnom glumcu 'susjed iz pakla' zagorčava život

11.05.2018 u 10:11

Bionic
Reading

Sukob dvojice susjeda u New Yorku traje već godinama. Možda to sve ne bi niti stiglo do medija, da jedan od njih nije javnosti dobro poznat kao, sada već bivši, suprug Jennifer Aniston. Svađa je završila na sudu, a Justin Theroux sada je dobio potporu suca

Bivši suprug Jennifer Aniston, Justin Theroux, dobio je privremenu zabranu kojom mu se njegov susjed, s kojim se već godinama sudi, ne smije približavati. Presudio je to sudac u New Yorku, nakon što je pomno proučio odnos koji već godinama imaju Theroux i Norman Resnicow.

Dvoje stanara iste zgrade dali su potporu Therouxu, navodeći na sudu kako se Resnicow i s njima obračunao prošlog tjedna u predvorju. Prema dokumentima, koje u posjedu ima TMZ, njih dvoje izjavili su kako je 'susjed iz pakla', Resnicow, u rukama imao nešto nalik harpunima, sa čime im se prijetio i fizički nasrtao na njih.

  • +32
Jennifer Aniston i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sukob je bio toliko glasan da su i ostali susjedi sišli u predvorje kako bi vidjeli što se događa, a potom su ustvrdili da je i njima Resnicow prijetio. Prema odluci suda, Norman Resnicow mora itekako paziti na svoje ponašanje i suzdržati se od uznemiravanja, zastrašivanja i utjecanja na svjedoke, sve dok traje sudska bitka s Therouxom.

O sukobu Justina Therouxa i Normana Resnicowa pisalo se već prije nekoliko mjeseci, kada je još aktualna supruga Jennifer Aniston optužila susjeda da ih špijunira i fotografira kroz prozor. Upravo sve to uzrokovalo je dodatne nesuglasice u braku Aniston-Theroux, osobito nakon što je Theroux odlučio podići sudsku tužbu, u iznosu od 350 tisuća dolara, protiv Resnicowa, koji se svim silama trudio zaustaviti renovaciju stana slavnog para.