OKRUNILI DEVETOGODIŠNJU VEZU

Slavni nogometaš vjenčao se s prijateljicom iz djetinjstva

01.07.2017 u 14:04

Bionic
Reading

Argentinska nogometna zvijezda Lionel Messi, po mnogima najbolji nogometaš na svijetu, vjenčao se u petak u svom rodnom gradu Rosariu s dugogodišnjom partnericom Antonellom Roccuzzo

Leo Messi (30) i njegova izabranica Antonella Roccuzzo (29) poznaju se još iz djetinjstva, a od 2008. godine su u ljubavnoj vezi.

U izvanbračnoj zajednici dobili su i dvojicu sinova - Thianga koji će u studenom navršiti pet godina i Matea koji će u rujnu napuniti dvije godine.

Antonella, koja je svojedobno radila kao manekenka, u Barcelonu se preselila 2010., a ove je godine donijela i odluku o pokretanju privatnog biznisa u Barceloni, što je utišalo spekulacije da bi Messi mogao napustiti klub iz katalonske prijestolnice.

Iako se ranije nagađalo da će na svadbenom slavlju biti oko 700 uzvanika, bilo ih je tek 260. Među brojnim nogometnim zvijezdama i slavnim osobama na luksuznom vjenčanju u Messijevom rodnom gradu viđeni su njegovi suigrači iz Barcelone Luis Suarez, Neymar i Gerard Piqué, koji je na svadbu došao u pratnji supruge Shakire.

Kako piše Hina, mladence i uzvanike čuvalo je 450 zaštitara. Messijeva odabranica nosila je vjenčanicu katalonske dizajnerice Rose Clare, koja je izradila vjenčanice i za poznate holivudske glumice Evu Longoriju i Sofiju Vergaru.

Mladenci su se odrekli svadbenih darova, a uzvanike su pozvali da umjesto toga doniraju novac jednoj humanitarnoj organizaciji koja se brine za beskućnike u Rosariu.

  • +14
Vjenčanje Lionela Messija i Antonele Roccuzzo Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Marcos Brindicci