U KOLOVOZU

Slavni glumac sa svojim bendom na ljeto dolazi u Hrvatsku

15.01.2019 u 22:19

Bionic
Reading

Jared Leto, hvaljeni glumac i frontmen indie rock atrakcije Thirty Seconds to Mars najavio je kako će sa svojim bendom ovoga ljeta gostovati u Hrvatskoj

Već četiri godine bend koji predvodi multitalentirani Jared, podjednako uspješan i kao glumac i kao glazbenik, organizira u Malibuu festival pod nazivom Camp Mars festival, trodnevno događanje na kojem obožavatelji osim glazbe mogu uživati i u dodatnim aktivnostima poput hikinga, joge, različitih umjetničkih događanja, meditacije i sl.

Bend je o festivalu 2016. snimio i film pod nazivom 'Camp Mars: The Concert Film' koji je naišao na odličan feedback.

Vijest koja će razveseliti fanove ovog benda je ta da su najavili kako će se ove godine održati Camp Mars Europe i to na otočiću pokraj Šibenika pod nazivom 'Mars Island: Croatia' u trajanju od 9. do 12. kolovoza, a ulaznice će se moći kupiti već od od 16. siječnja.

Jared je putem livea na Instagramu pozvao publiku na festival naglasivši kako se radi o predivnoj zemlji s lijepim morem.

Upravo u Hrvatskoj započinje ovogodišnja europska turneja Thirty Seconds to Mars koji će nastupiti na mnogim festivalima između ostalih i na Musilacu u Francuskoj, Park Live u Rusiji, Uparku u Ukrajini, te festivalima Deichbrand i Highfield u Njemačkoj na kojima će promovirati svoj novi album 'America'.

Inače, Thirty Seconds To Mars nastupili su u Zagrebu u Pogonu Jedinstvo 2011. godine gdje su održali spektakularan koncert, a bend su još 1998. osnovali Jared i njegov brat Shannon. Zanimljivo je kako je bivši član nekad bio i Tomo Miličević, brat Ivane Miličević, glumice hrvatskog podrijetla.