John Goodman

Slavni glumac iskreno o svojim najtežim danima: 'Pio sam čak i na poslu'

30.03.2018 u 19:22

Bionic
Reading

Javnosti najpoznatiji po ulozi Dana Connera iz popularne serije ‘Roseanne’, američki glumac John Goodman u posljednjem je intervjuu progovorio o svojoj dugogodišnjoj borbi s alkoholizmom

Posljednjih deset godina John Goodman nije okusio kap alkohola, a sve kako bi se riješio dugogodišnje ovisnosti o istome. Put ka ozdravljenju nije uvijek bio lak, a sada je sasvim otvoreno progovorio o svojoj borbi.

‘Imao sam sreće jer su me još uvijek angažirali za razne projekte, ali činjenica je da sam pio čak i na poslu. Nisam mogao jasno izgovarati tekst, u licu sam bio toliko crven da bi se najlakše opisao kao prometni znak stop’, započeo je svoj razgovor slavni američki glumac, a onda opisao trenutak kada je shvatio da je prešao svaku mjeru.

‘Sjećam se da sam morao na dodjelu Emmyja, a zbog toga sam propustio i probe na setu. Bio sam alkoholiziran i nisam prestajao piti. Tresao sam se, ali i dalje sam pio. U jednom trenutku shvatio sam da moram u bolnicu. Pozvao sam suprugu Annu, koja mi je nakon nekoliko telefonskih poziva osigurala mjesto u centru za odvikavanje’, prisjetio se 65-godišnjak koji je na redovite tretmane liječenja od alkoholizma odlazio punih deset godina.

‘Jednostavno sam odlučio da mi se sviđa taj osjećaj. Volim biti trijezan’, zaključio je Goodman koji je u cijelom tom procesu izgubio i mnogo nakupljenih kilograma.

Nakon iskrenog priznanja, struka mu je ponovno dala novu šansu da dokaže svoj talent, pa ga tako uskoro možemo pratiti i u novim epizodama kultne serije ‘Roseanne’.

  • +19
Humoristična serija 'Roseanne' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U devet epizoda novih nastavaka humoristične serije, pojavit će se ponovno uz Roseanne Barr, Saru Gilbert, Sarah Chalke, Aliciu Goranson i Michaela Fishmana.