SVE JE IZNENADILA

Slavna Turkinja pozira u seksi kupaćim kostimima i pokazuje lice bez šminke

05.11.2018 u 10:16

Bionic
Reading

Nakon što je glumica tursko-njemačkog podrijetla Meryem Uzerli, koja je u mega popularnoj seriji 'Sulejman Veličanstveni' utjelovila lik Hurem prije nekoliko mjeseci pokorila crvene tepihe u Cannesu, sada se opušta na pješčanim plažama Maldiva

Na Maldivima lijepa Turkinja odmara, a sudeći i prema fotografijama koje je objavila na Instagramu i radi. Kako se u posljednje vrijeme pisalo da se izobličila jer je pretjerala s operacijama da bi svima dokazala da je posve prirodna, Meryem Uzerli je objavila nekoliko poziranja bez šminke.

View this post on Instagram

@muportrait

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Glumica je značajno smršavila još prije nekoliko godina i od tada održava vitku liniju. Fotografije u minimalističkim badićima sa životinjskim printom koji ističu njezino isklesano tijelo, mnogima oduzimaju dah.

Meryem Uzerli kad ne radi, posvećena je 4-godišnjoj kćeri Lari. Tijekom trudnoće prolazila kroz 'pakao' zbog kojeg je bila i u teškoj depresiji, te se liječila. Njezin tadašnji partner, 17 godina stariji biznismen Can Ates, rekao je da ne želi dijete s njom. No teški su dani očito iza nje.

View this post on Instagram

@muportrait

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

  • +9
Meryem Uzerli Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia