NEPONOVLJIVA HUREM

Slavna Turkinja otputovala 'preko bare': Pogledajte kako izgleda i u čijem društvu uživa

12.09.2019 u 14:06

Bionic
Reading

Nedavno je boravila na prestižnom filmskom festivalu u Veneciji, a već nekoliko zadnjih dana uživa na novoj destinaciji. Meryem Uzerli koja je domaćoj publici poznatija kao sultanija Hurem otputovala je u New York gdje je sudjelovala na gala večeri na kojoj se skupljao novac za borbu protiv trgovine ljudi, a ondje je zbog zanosnog izgleda privlačila pažnju

Kad je krajem 2010. dobila glavnu ulogu u povijesnom televizijskom hitu 'Sulejman Veličanstveni', Meryem Uzerli nije mogla ni zamisliti da će preko noći postati svjetska senzacija. Danas je žena, koja osim svojih novim glumačkih ostvarenja plijeni svojom pojavom, ali i stavom gdje god se pojavi.

Meryem Uzerli je nakon boravka u Veneciji otputovala u New Yorku gdje je sudjelovala na gala večeri i pokazala svoju nikad vitkiju liniju, a ondje se među ostalim 'družila' i s likovima iz filmova Batman, Spiderman i Hulk.

Uloga zle i manipulativne sultanije Hurem, zakonite supruge sultana Sulejmana, Meryem Uzerli je donijela nagradu za najbolju glumicu kao i naklonost strogih kritičara i gledatelja. Premda je zbog serije svakih morala biti na strogim dijetama budući da zbog viška kilograma nije mogla stati u raskošne kostime, originalna Hurem danas itekako pazi na svoj izgled.

Osim linijom, legendarna Hurem često se hvali i novim frizurama. Nakon što su je u seriji proslavile vatrene crvene kovrče, koje su kopirale žene diljem svijeta, glumica je od tada kosu obojila nekoliko puta pa je tako bila plava, crna, ružičasta te naposljetku smeđa.

'Mislim da ima nešto u izreci 'nova frizura za novi početak', izjavila je ranije. Na porculanskom tenu i velikim plavim očima zavide joj žene diljem svijeta. Prošle godine se našla na udaru glasina koje su tvrdile kako se podvrgnula plastičnim operacijama, ali je objavom fotografije bez trunke šminke ušutkala kritičare.

Izvor: Društvene mreže