MILEY CYRUS

Razvod za manje od godinu dana: Slavna pjevačica konačno otkrila što je presudilo njezinom braku

03.12.2020 u 17:13

Bionic
Reading

Autorica velikog hita 'Wrecking Ball' koja se od australskog glumca Liama Hemswortha, zvijezde filmskog serijala 'Igre gladi' rastala u kolovozu 2019., manje od godinu dana nakon što su se vjenčali, sad je, kako kaže u potrazi za osobom koja će joj pružiti mirnu luku i sigurnost

Bivša teen zvijezda koja se proslavila u Disneyjevom serijalu 'Hannah Montana', šokirala je javnost kad je objavila kako se ona i njezin suprug s kojim je bila uu dugogodišnjoj vezi, razvode.

Gostujući u emisiji Howarda Sterna, glumica i pjevačica je ispričala da je njihovom braku presudilo previše sukoba i svađa.

'Ne volim drame, svađe i sukobe. U vezi želim imati sigurnost. Kad se vratim doma želim osjetiti mir. Ne mogu biti u vezi u kojoj ima previše svađa i prepirki', kaže 28-godišnja Miley.

  • +4
Miley Cyrus Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Kćer poznatog country glazbenika Billyja Raya Cyrusa, zaručila se za Liama ​​u svibnju 2012. godine, no prekinuli su u rujnu 2013. Vezu su obnovili 2016. godine. Glumica i pjevačica je priznala i da nije sigurna bi li ona i 30-godišnji glumac izrekli sudbonosno 'da' da njezin dom u Malibuu nije uništen u požaru 2018. godine.

'Bili smo zajedno od moje 16 godine. Kuća nam je izgorjela, ostali smo bez svega. Možda sam samo željela neku sigurnost', rekla je Miley za koju će Liam uvijek imati posebno mjesto u njezinom srcu.

Inače, mlada glazbenica je objavila i svoj duet s Duom Lipom, pjesmu 'Prisoner' s njezinog ovogodišnjeg albuma 'Plastic Hearts'.