I DALJE ZGODAN

Zanima vas kako će David Beckham izgledati kao starac? Ovo je idealna prilika da to doznate

03.12.2020 u 15:26

Bionic
Reading

Žestoki borac za suzbijanje malarije, bivši nogometaš David Beckham, za potrebe novo promotivnog spota koji potiče izlječenje što većeg broja ljudi od ove zarazne bolesti, prepustio se režiji koja ga je prikazala gotovo 30 godina starijeg

Ako ste se ikada pitali kako će slavni zavodnik David Beckham izgledati pod stare dane, sada to imate priliku doznati. Naime, David se za potrebe novog humanitarnog promotivnog spota prepustio u ruke stručnjaka, koji su ga digitalno prebacili u daleku budućnost.

Prikazali su ga u dobi od 70 godina, punog sijedih po kosi i bradi te s brojnim borama po licu. Kampanja koja se zalaže za suzbijanje malarije, pod nazivom ‘Malarija mora umrijeti, kako bi milijuni mogli živjeti’, brzo se našla u svim svjetskim medijima i izazvala pažnju javnosti.

Spot je zamišljen tako da prikazuje Beckhama u 2050. kada je malarija navodno potpuno nestala sa Zemlje te više ne prijeti nikome zaraza od iste.

‘Borba protiv malarije izuzetno mi je bitna. Doživljavam ju jako osobno jer pogađa te ubija uglavnom djecu i mlade. Stoga mislim da imamo priliku promijeniti i poduzeti nešto da se to promijeni za vrijeme našeg života’, rekao je 45-godišnji bivši nogometaš. Zakladi ‘Malaria no more UK’, Beckham se pridružio još davne 2009. i od tad ju redovito podupire.

David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Michael Reaves / Getty images / Profimedia