DIANE KRUGER

Slavna Njemica nakon dugo vremena s partnerom u javnosti

27.12.2019 u 14:00

Bionic
Reading

Glumica Diane Kruger i njezin dečko Norman Reedus blagdanske dane provode u zajedništvu i veselju u New Yorku. Nakon dugo vremena uočeni su u javnosti, a pritom nisu skidali osmijehe s lica

Iako nisu jedan od parova koji vole medijsku eksponiranost i svoju ljubav zagonetno kriju od javnosti, njemačka gumica Diane Kruger i američki glumac Norman Reedus ovih se dana nisu skrivali.

Ponosno su držeći se za ruke prošetali Sohom u New Yorku u opuštenim izdanjima i pokazali da se i dalje vole kao prvog dana. Slavna Njemica pokazala je i ovoga puta da prati trendove i na sebe nabacila kožnu statusnu jaknu i robusne čizme za kakvima trenutno lude brojne modne ovisnice. Sve je začinila Chanel tirkiznom torbicom koja je podigla cijelu kombinaciju.

Diane Kruger i Norman Reedus Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Diane Kruger prošle je godine u potpunoj tajnosti u 41.godini života rodila prvo dijete. Kćerkicu je dobila s 50-godišnjim partnerom Normanom.

'Dugo vremena kod mene se nije javljala želja za djetetom. Imala sam svoj način života i bilo mi je sasvim dobro i bez djeteta. Ukratko, nisam se osjećala potpuno spremnom. Na kraju je ispalo da je moja kćer stigla u pravo vrijeme. Bilo je iznenađenje i ona je jedna prekrasna djevojčica', rekla je u svom prvom intervjuu nakon poroda.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Mia Dimšić, Nina Badrić, Davor Bernardić, Marin Rozić…