KAO DA NE STARI

Slavna ljepotica očaravajućeg osmijeha: Veliko slavlje u domu Julije Roberts

28.10.2018 u 14:55

Bionic
Reading

Lijepu glumicu Juliju Roberts magazin People je čak pet puta proglasio najljepšom ženom na svijetu, a slavna ljepotica razoružavajućeg osmijeha iako je u showbizzu gotovo 30 godina, još uvijek privlači pozornost svojom klasičnom ljepotom

Teško da bi itko prelijepoj Juliji koja upravo danas slavi 51. rođendan, dao toliko godina jer slavna ljepotica izgleda nevjerojatno mladoliko!

Julia Fiona Roberts rođena je 28. listopada u Smyrnu, američka savezna država Georgia, a kao dijete je maštala o karijeri veterinarke.

U bogatoj je karijeri osvojila mnoge nagrade, između ostalog tri Zlatna globusa i Oscar za ulogu u filmu 'Erin Brockovich'.

U nedavnom je intervjuu otkrila kako će svoj rođendan proslaviti mirno i u krugu obitelji, sa suprugom Dannyjem Moderom i njihovo troje djece.

  • +14
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Hej, dovoljno je to što neću raditi taj dan. Mislim da je i to za slavlje', kroz smijeh je rekla lijepa Julia koju ćemo uskoro vidjeti u još jednom projektu, novoj Amazonovoj seriji 'Homecoming' autora Sama Esmaila, zaslužnog i za hit seriju 'Mr Robot'.

  • +36
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osvrnula se i na diskriminaciju žena u Hollywoodu za koje se vrata polako zatvaraju kad dođu u određene godine.

'Kad dođete u određenu dob, kao da zazvoni zvono: 'Idite sad kući, to je to'. To nije u redu. Mislim da nisam ni po čemu posebna. Uvijek sam imala sreće naći poslove koji su mi se sviđali. U ovom sam poslu već 30 godina i to je dug period. Zahvalna sam i sretna zbog toga', rekla je slavna glumica.

Inače, serija 'Homecoming' očekuje se s velikim se zanimanjem. Radi se o novom Amazonovom projektu, psihološkoj drami s Julijom Roberts u glavnoj ulozi.

Serija se temelji na popularnom fiktivnom podcastu istog imena, a u pitanju je psihološki i politički triler o socijalnoj radnici Heidi, koja radi u tajnoj vladinoj ustanovi.

  • +35
Julia Roberts i Danny Moder Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim Julije, u seriji glumi i Bobby Cannavale, Alex Karpovsky, Sissy Spacek, Dermot Mulroney i dr.

Prva epizoda 'Homecoming' bit će prikazana 2. studenoga 2018.