više se ne skrivaju

Slavna Kardashianka ljubi 15 godina mlađeg

22.05.2017 u 20:01

Bionic
Reading

Kourtney Kardashian, nakon što je okončala vezu sa Scottom Disickom, s kojim ima troje djece, odlučila je krenuti dalje. Nakon što se saznalo da je Scott za vrijeme snimanja reality showa u Dubaiju spavao s jednom djevojkom, Kourtney je odlučila da više ne želi skrivati vezu s 15 godina mlađim modelom Younesom Bendjimom, s kojim trenutno uživa u Cannesu

Nakon što je raskinula s ocem svoje troje djece, Scottom Disickom, najstarija sestra iz klana Kardashian viđena je u Cannesu u društvu novog dečka, 23-godišnjeg modela Younesa Bendjime, s kojim je prema izvještavanju magazina People u vezi bez obaveza.

Par je slikan na jahti na kojoj je uživao u sunčanju i vožnji skuterom za vodu, a viđen je i kako izmjenjuje nježnosti na terasi hotela. Za to vrijeme njezin bivši dečko Scott slavio je u Las Vegasu 34. rođendan, a nedavno je viđen kako napušta restoran u kojem je bio na spoju s 19-godišnjom glumicom i pjevačicom Bellom Thorne.

Kourtney Kardashian ljubi drugoga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

38-godišnja Khourtney i četiri godine mlađi Scott godinama su živjeli u nesretnoj vezi. Par je spavao pod istim krovom, doduše u odvojenim spavaćim sobama, isključivo zbog djece, no Scottov problem s alkoholom presudio je njihovom odnosu te je Khourtney konačno odlučila staviti točku na 'i'.

Iako žive odvojeno, Khourtney sve donedavno nije izlazila ni s kim, dok je Scott često viđen u društvu djevojaka za koje je tvrdio da nije imao ništa s njima. Kada je popularnija sestra Kim uhvatila Scotta u sobi s drugom djevojkom tijekom njihova boravka u Dubaiju, Khourtney je odlučila da je vrijeme da i ona krene dalje.

is at the gym while you eat a Hot-Dog.

Objavu dijeli Younes Bendjima (@younesbendjima)

Sudeći prema fotografijama na kojima je Khourtney u zagrljaju mlađahnog modela, čini se kako je slavna ljepotica uistinu krenula u potragu za životnom srećom. Iako je Scott nebrojeno puta pokazivao želju da se oženi Khourtney, ona nije dijelila iste želje, no možda upravo 15 godina mlađi Bendjima bude onaj koji joj uspije staviti prsten na ruku.