melanie griffith iskreno

Slavna glumica progovorila o plastičnim operacijama

04.04.2017 u 21:29

Bionic
Reading

Zbog ovisnosti o alkoholu Melani Griffith prvi put se prijavila na rehabilitaciju kada joj je najstariji sin imao tek tri godine. Osim problema s njime, glumica se suočila i s osudama javnosti zbog loše izvedenih estetskih korekcija, a sada je o svemu tome odlučila progovoriti za magazin Porter

Ne pada svima lako suočavanje se s duhovima prošlosti. No 59-godišnja Melanie Griffth s time nema problema. U posljednjem broju Porter magazina, progovorila je otvoreno o svojoj borbi s ovisnošću te kako je to utjecalo na njezinu djecu - 31-godišnjeg Alexandera Bauera, 27-godišnju Dakotu Johnson i 20-godišnju Stellu Banderas.

'Normalno sam funkcionirala kao mama. Nisam bila toliko pijana da sam ležala po podu. Možda u nekim trenucima i nisam bila prisutna, no trudila sam se biti tu za svoju djecu', izjavila je glumica koja se prvi put prijavila na rehabilitaciju zbog ovisnosti o alkoholu 1988. godine, kada joj je sin imao tek tri godine.

Zbog svega što joj se događalo, ponovno se pomirila sa svojim bivšim suprugom, glumcem Donom Johnsonom. S njim je bila kratko u braku kao 18-godišnjakinja pa su pokušali ponovno. Izdržali su pet godina, nakon čega su krenuli svatko svojim putem.

'Don me čekao da iziđem s rehabilitacije. Pomirili smo se i sve je bilo tako divno i jednostavno. No nakon nekog vremena shvatili smo da to ne ide. Mislim da je bilo još teže jer smo oboje bili pod povećalom javnosti', rekla je o Donu Johnsonu, s kojim je dobila kći Dakotu, zvijezdu blockbustera '50 nijansi sive'.

2001 Cannes Film Festival 💃👠💃👠

A post shared by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Za Antonia Banderasa udala se 1996. godine i s njim je bila sve do razvoda 2014. godine. 'Mislim da se moj brak s Antoniom raspao mojom krivicom', rekla je.

Osim o ljubavnom životu, Melanie je odlučila otkriti i što je pošlo po zlu s estetskim operacijama kojima se podvrgla. 'Nisam se uopće doživljavala takvom kakvom su me drugi vidjeli. No kada su ljudi počeli govoriti: 'O moj Bože, što je napravila?', to me pogodilo. Otišla sam kod drugog doktora i zamolila ga da spasi sve što je njegova kolegica zeznula. Nadam se da sada izgledam puno normalnije.'