MANJAK DRUŠTVENOG KONTAKTA

Slavna glumica požalila se kako njenoj obitelji nije lako u karanteni

07.06.2020 u 20:40

Bionic
Reading

Poznata 49-godišnja glumica Jennifer Connelly sa svojom je obitelji u karanteni u Vermontu i nedavno je priznala kako im nedostatak dodira s drugim ljudima predstavlja pravi problem

Jennifer Connelly, njen muž Paul Bettany i njihova djeca Agnus Lark i Stellan karantenu provode u ruralnom dijelu Vermonta.

'Ne sjećam se je li prošlo tri ili četiri tjedna od kad smo ovdje. Ne idemo nikamo. Prije neki dan nam je na vrata došao poštar i djeca su bila tako uzbuđena. Rekli su da nisu vidjeli nikoga tjedan dana i molili da im dopustimo da gledaju. Doslovno su sjeli na stepenište u kući i promatrali kako otvaram vrata i razgovaram s poštarom', rekla je glumica koja trenutno ima jednu od glavnih uloga u seriji 'Snowpiercer'.

Glumica je dodala kako je nedostatak ljudskog kontakta težak za sve. Cijeloj situaciji ne pomaže da je glumičin najstariji sin Kai Dugan u Los Angelesu.

'Nikad se još nije dogodilo da se toliko dugo ne vidimo', rekla je Jennifer Connelly.

Glumica jedva čeka veliko okupljanje koje planira.

'Želim okupljanje svih prijatelja i obitelji. Skuhat ćemo ogroman obrok i provesti večer zajedno', kaže Jennifer Connelly.

Jennifer Connelly i Paul Bettany upoznali su se 2001. tijekom snimanja 'Genijalnog uma' za koji je glumica dobila Oscara. Par se vjenčao 2003. u Škotskoj.

  • +5
Jennifer Connelly Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras