u jutarnjem izdanju

Slavljenički dani u domu Soltz-Cekuš: Uz slatko iščekivanje prinove, danas slavi Pedro

07.03.2023 u 12:58

Bionic
Reading

'Najpoznatiji hrvatski zet' danas slavi rođendan, a u čestitci na Instagramu njegova Iris napisala je koliko njoj i njihovoj kćeri Lari znači njegova podrška. Uz iščekivanje još jedne kćeri, Pedro se osvrnuo na prethodnu godinu i zaključio koliko mu je obitelj važna

Spojilo ih je manekenski posao, a danas zajedno balansiraju obiteljski i poslovni život. Pedro Soltz široj hrvatskoj javnosti predstavio se u show-u 'Ples sa zvijezdama', nakon kojeg je ubrzo postao 'najpoznatiji hrvatski zet.' U publici su ga svake nedjelje podržavali članovi obitelji, predvođeni suprugom Iris i kćeri Larom. Njihova tročlana obitelj sitno broji do dolaska novog člana, a danas obitelj ima još jedan razlog za slavlje - Pedro ima rođendan!

Slavljenički mjesec započeo je Pedrovim rođendanom, a tim povodom Iris je objavila fotografiju slavljenika. U jutarnjem izdanju iznenađeni slavljenik radosno je dignuo ruke u vis, a u rukama je držao rođendansku čestitku i vrećicu u kojem se skriva poklon.

'Sretni smo što si uz nas, svaki dan prisutan u svemu što nam se događa u životu (ponekad se žalim na to ali ipak je lijepo 🤣).. Nema mnogo ljudi danas koji imaju iste osobine kao ti i volimo te zbog svega što jesi!', napisala je Iris Cekuš u objavi koju je započela konstatacijom kako njezin suprug stari kao dobro vino - što stariji to bolji!

U potpisu čestitke stoji 'tvoje cure', a Pedrov život okružen ženama uskoro će dobiti još jednu članicu ženskog klana obitelji.

'Imati kćer i biti otac predivan je osjećaj. Teško je objasniti kako i zašto, ali život postane bolji. Promijeni se sve i neke stvari više nisu bitne, bitno je to dijete i da ona bude sretna, sigurna i voljena. Ona je ono što ja ostavljam iza sebe i zbog nje učim kako biti bolja osoba i koja joj može biti uzor', opisao je Pedro svoj život i iskustvo odgoja djevojčice Lare koja je njegova mezimica od prvog trenutka.

Rođendansku fotografiju na vlastitom profilu podijelio je i slavljenik uz emotivan opis koji je zaključio uz riječi: 'Iako su bogatstvo, novac i materijalne stvari uvijek nevjerojatni i dobrodošli, Vaša istinska unutarnja sreća ne dolazi iz njih. Nadam se da razumijete da kada imate ljubav prema sebi, prijatelje i obitelj – to je istinska sreća!', još jednom naglasivši značenje koje obitelj ima za njega.

Prošle je godine Pedro za rođendan pripremio veliko slavlje na kojem je okupio obitelj, stare prijatelje i nove prijatelje koje je upoznao snimajući emisiju koja mu je obogatila život. Rekao je da je to njegov način da se zahvali za podršku i svima vrati nevjerojatnu energiju koju su mu pružali u mjesecima trajanja 'Plesa sa zvijezdama'.

Pedro Soltz i Iris Cekuš Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL