ne kriju sreću

Slavlje u obitelji Modrić: Luka i Vanja krstili kćer

29.12.2017 u 15:27

Bionic
Reading

Najbolji veznjak svijeta i zvijezda Real Madrida i supruga Vanja prije dva mjeseca su postali roditelji djevojčice Sofije. Nogometaš je na društvenoj mreži je podijelio fotografije s krštenja, a čestitke pljušte sa svih strana svijeta

Kapetan hrvatske reprezentacije sa suprugom i dvomjesečnom djevojčicom nakon krštenja pozirao pred tortom. Slavlje tog velikog dana Vanja i Luka Modrić upriličili su u zagrebačkom restoranu Okrugljak, doznaje tportal od izvora bliskom obitelji Modrić.     

Sofia’s Christening!🙏🏻❤️

A post shared by Luka Modric (@lukam10) on

I treće dijete Vanje i Luke Modrića rođeno je u Zagrebu početkom listopada. Vanja Modrić je djevojčicu rodila carskim rezom u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj bolnici. To joj je bio treći carski rez. Prvo je dijete, 7-godišnjeg sina Ivana rodila u Poliklinici Podobnik, a prvu kći, 4-godišnju Emu također u Petrovoj.

  • +14
Vanja i Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Modrići su ovo ljeto proslavili sedmu godišnjicu braka i dvanaest godina veze i slove za jedan od skladnijih parova u svijetu nogometa.

Posljednjih pet godina, otkad Luka igra za Real Madrid, žive u Španjolskoj. Prije dvije godine kupili su kuću u luksuznom u sjevernom dijelu Madrida, u naselju La Moraleja poznatom kao španjolska verzija Beverly Hillsa.

  • +7
Luka i Vanja Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić