TREĆA KĆER

Slavlje u obitelji Luke Bulića: Niki i Luciji pridružila se mala Luna

  • Autor: V.I.
  • Zadnja izmjena 10.11.2021 17:57
  • Objavljeno 10.11.2021 u 17:57
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Vijest o dolasku prinove, koja je na svijet stigla prošloga petka, komičar i voditelj dječjih emisija objavio je na svom Instagramu u srijedu

Malena Luna, treća djevojčica u obitelji Bulić, rođena je 5. studenog, nešto ranije od predviđenog termina sredinom mjeseca.

'I kad je oblačno, iza oblaka se krije Luna', napisao je Bulić na Instagramu i podijelio fotografiju pet ruku članova svoje obitelji.

'Jako smo svi sretni, pogotovo starije sestre Nika i Lucija. Biti tata tri djevojčice jednako je odlično kao i kada je bila samo jedna i kada su bile dvije, a i sada kada nam je stigla treća', rekao je Bulić za Gloriju i otkrio kako je porod prošao glatko i da su Luna i supruga Ana već u nedjelju stigle kući.

Velikog slavlja, kaže nije bilo, obzirom na epidemiološku situaciju, pa u šali dodaje da se slavilo čisto da dijete ne bude zakinuto.

  • +5
  • +2

Luka Bulić

Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Bulić je u srijedu u podnevnim satima na Instagram Storyju objavio i fotografiju s Lunine prve šetnje, koja se zbog sigurnosti novorođenčeta odvila na obiteljskoj terasi.

'Ono kad ti dopuste da budeš vani 10 minuta pa iziđeš na šetnju na terasu', napisao je Bulić.

tportal

Izvor: Instagram Story / Autor: Instagram Story