SRETNA VIJEST

Slavlje u domu turskih zvijezda: Sulejman i Šeherezada čekaju drugo dijete

01.08.2019 u 12:04

Bionic
Reading

Bračno-glumački par Bergüzar Korel i Halit Ergenc, prema pisanju turskih medija, očekuju prinovu. Par koji je naša publika prvi put upoznala u hit seriji '1001 noći', a glumca i u seriji 'Sulejman Veličanstveni', prije godinu dana su najavili da rade na novoj bebi te kako bi voljeli da im se ovog puta rodi kćer. Izgleda kako se 36-godišnjoj Bergüzar želja o proširenju obitelji ostvarila

'Da, želim još djece, i zbog toga postajem nestrpljiva. Naravno, želim zdravlje na prvom mjestu, ali ako bih imala kćerku, bilo bi sjajno', izjavila je Bergüzar Korel prije godinu dana za Hurriyet.

Premda se već nekoliko mjeseci šuška o drugoj trudnoći jedne od najljepših turskih glumica, potvrda je stigla na proslavi 50. rođendana njihove prijateljice Ayse Barim. Dok je napuštala zabavu, Bergüzar neuspješno je pokušala torbom sakriti trudnički trbuh od fotografa.

Izvor: Društvene mreže

Bergüzar Korel i Halit Ergenc nisu željeli komentirati trudnoću, nego su se zahvalili na prekrasnoj zabavi. 'Dugo se nismo ovako proveli. Bila je to predivna zabava. Volimo Ayşe, surađujemo od 2006. godine i kao obitelj smo', izjavili su okupljenim novinarima.

U javnosti ne pojavljuju često već sa svojim osmogodišnjim sinom Alijem uživaju u privatnosti. U 2018. godini zajedno su otvorili kafić u Cihangiru. Glumica je u nekoliko navrata najavila kao bi voljela imati još djece, a posebno bi voljela postati majka djevojčice.

Podsjetimo, ljubavna priča omiljenog turskog para počela je prije trinaest godina na setu sapunice '1001 noć'. Kemija između njih bila je vidljiva ispred i iza kamere, a zaljubljenost ih je navela da ostave svoje tadašnje partnere. Halit je tada bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi koja je u tom trenutku bila trudna, ali odlučila je pobaciti, a Bergüzar je ostavila dečka dugogodišnjeg dečka. Vjenčali su se 2009. godine.

  • +2
Bergüzar Korel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia