SVI SU POZVANI

Slavlje na ulicama New Orleansa: Nema tko nije bio na vjenčanju Serene Williams

17.11.2017 u 12:04

Bionic
Reading

Samo 11 tjedana nakon što je rodila djevojčicu Alexis Olympiju Ohanian Jr., jedna od najboljih tenisačica svih vremena, Serena Williams, ozakonila je svoju dvogodišnju vezu sa suosnivačem društvene mreže Reddit, Alexisom Ohanianom. Par je na svoje glamurozno vjenčanje pozvao mnoštvo celebrityja, koji su s mladencima slavili u New Orleansu

Nakon dvije godine veze, jedna od najboljih tenisačica svih vremena, 36-godišnja Serena Williams i njezin dvije godine mlađi zaručnik, suosnivač društvene mreže Reddit, Alexis Ohanian, jučer su u New Orleansu, pred mnoštvom uzvanika, izmijenili vjenčane zavjete.

  • +18
Vjenčanje Serene Williams Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vjenčanje je održano samo 11 tjedana nakon što je par dobio djevojčicu - Alexis Olympiju Ohanian Jr. Glamurozno vjenčanje okupilo je i velik broj slavnih osoba i svih sfera javnog života - od Beyonce i Kim Kardashian, preko Eve Longorije i Anne Wintour pa sve do poznatih tenisačica, poput Caroline Wozniacki.

Od ostalih vjenčanja slavnih osoba ovo se razlikovalo i po tome što je slavlje, barem jedan dio večeri, održano na samim ulicama New Orleansa uz tipičnu glazbu tamošnjih glazbenika, zbog čega su neke ulice bile zatvorene za promet.

Večer prije same ceremonije održana je probna večera u restoranu Meril, gdje je za sve kuhao slavni chef Emeril Lagasse, a netom prije dolaska u New Orleans, Serena Williams je sa svojom sestrom Venus i najbližim prijateljicama imala djevojačku večer u New Yorku.

Serena Williams i Alexis Ohanian na plaži Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia