ususret blagdanima

Slavlje je počelo, Meghan i princ Harry razmijenili božićne darove s Kate i princom Williamom

19.12.2020 u 13:35

Bionic
Reading

Članovi kraljevske obitelji prilagodili su se pandemijskim uvjetima pa će tako ove blagdane provesti razdvojeni. Upravo iz tog razloga obitelji su si već sada poslale poklone

Meghan i Harry, zajedno sa svojim 19-mjesečnim sinom Archiejem, planiraju provesti blagdane u njihovom novom domu u Montecitu u Kaliforniji, a kako navode britanski mediji obitelj je uzbuđena zbog božićnog ugođaja. U međuvremenu, William i Kate rekli su da još uvijek nisu sigurni u svoje božićne planove i to nakon što je objavljeno da je kraljica Elizabeta zbog godišnjeg odmora otkazala tradicionalno putovanje u Sandringham.

Kraljica Elizabeta (94) i njen suprug princ Philip (99) ostat će u dvorcu Windsor, gdje od ožujka provode veći dio vremena u karanteni. Ovo je prvi put od 1987. da će kraljica Božić provesti u Windsoru, a ne u Sandringhamu.

  • +3
Najbolji stajlinzi Meghan Markle u 2020. godini Izvor: Profimedia / Autor: Geoff Pugh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako princ Charles i Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, planiraju posjetiti kraljicu i Philipa u dvorcu Windsor u nekom trenutku tijekom praznika, još uvijek nije poznato hoće li ih posjetiti William i Kate te njihovo troje djece.

Unatoč neizvjesnosti oko proslave, djeca Williama i Kate, princ George (7), princeza Charlotte (5) i princ Louis (2) s nestrpljenjem čekaju 'duh Božića'.

Nije poznato koje poklone su razmijenili članovi britanske kraljevske obitelji.

  • +14
Novi dom Meghan Markle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia