kakva promjena

Slavko, jesi li to ti? Naš poznati glumac ima novi 'look'

08.06.2020 u 14:13

Bionic
Reading

Premda je treća sezona jedne od najpopularnijih domaćih serija u kojoj se evocira život ‘80-ih godina u tadašnjoj Jugoslaviji, trebala biti i posljednja, dočekala je zeleno svjetlo za nastavak svog snimanja. U novoj sezoni 'Crno-bijelog svijeta' scenariste i redatelja Gorana Kulenovića pratit ćemo istu glumačku ekipu. Među njima je i jedan od glavnih, Slavko Sobin pa se pretpostavlja da je nova frizura pala zbog uloge Žungula

Objava na društvenoj mreži Slavka Sobina na kraju snimanja popularne serije izazvala je brojne reakcije razočaranih fanova, no na njihovu sreću, snimanje se nastavlja. S ulogom Žungula je, izjavio je ranije, ostvario svoje dječačke snove.

'Prije same audicije čitao sam scene Žungula, a kako sam često nesiguran pred castinge, izgubim i ono malo samopouzdanja što imam, pa počnem misliti da su svi bolji od mene. No kad sam se upoznao sa Žungulom, doslovno sam rekao: To je to, ovo mora biti moje! Otišao sam na audiciju i prije nego što je došao moj red, rekao sam scenaristu i redatelju Goranu Kulenoviću: 'Ej bok, ja sam Slavko Sobin, ja ti igram Žungula i nadam se da to znaš!' Nije to bila taština, nego sam jednostavno znao da je to to. I nisam pogriješio, poslije su me ljudi znali potapšati po leđima jer su zavoljeli Žungula, što mi je dalo vjetar u leđa', ispriča je za Jutarnji list.

Za ulogu Žungula kaže da je zbog frizure i garderobe 'feel good' frajer. Zbog njega je kosu ranije morao obojati u plavo, točnije samo prednji dio kako bi se što bolje dočarala popularna frizura iz osamdesetih. Sada Slavko Sobin ima posve plavu kosu, a frizura je osvanula na njegovom Instagram profilu.

View this post on Instagram

Plavuše isto ostaju doma u subotu navečer.

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Neki od fanova su komentirali kako je 'ljepši s tamnijom frizurom', a on im je u komentarima poručio: 'Meni sam najljepši kad snimam i radim, kakvog god me napravili'.

Inače, nedavno je Slavko pronašao mir i oazu daleko od gužvi i stresa - na selu. Uz to što uređuje svoju staru-novu kuću, predano radi i u vrtu je već posadio puno povrća u kojem će kasnije uživati. U sadnji mu pomaže prijateljica Vesna jer on izjavio da nema pojma o sadnji.