romantičan video

Slavi se Victorijin rođendan: David Beckham objavio fotografiju iz Hrvatske

17.04.2024 u 10:45

Bionic
Reading

Popularna Victoria Beckham danas slavi pedeseti rođendan, a tom joj je prigodom suprug David složio simpatičan video koji okuplja neke od njihovih zajedničkih trenutaka, ali i dosad neviđene fotografije iz djetinjstva popularne Beckhamice

'Oh, djevojko, poznajem te jako dobro. Vidio sam te kako rasteš svaki dan', prvi su stihovi pjesme 'More Than A Woman' grupe Bee Gees kojom je David Beckham poželio sretan rođendan svojoj voljenoj supruzi. Iako mnogi neće vjerovati, Victoria Beckham danas puše pedeset svjećica na torti, a David je na jednom mjestu okupio najljepše trenutke iz zajedničkog života.

Nije tajna da su David i Victoria jedan od najdugovječnijih parova iz svijeta poznatih i slavnih, a još je manja tajna da je njihov život usmjeren, osim na brojne poslovne projekte, i na obitelj.

Victoria nikad nije skrivala koliko joj obitelj znači pa ni ne čudi da je isječak kojim je David započeo svoju čestitku upravo jedna od starih video čestitki u kojoj Brooklyn i Romeo svojoj mami čestitaju rođendan.

U video objavu Beckham je uključio razne trenutke iz Victorijinog života, od onih najljepših obiteljskih trenutaka s putovanja do slavnih trenutaka njezine pjevačke karijere sa 'Spajsicama'. U čestitci je i fotografija male Victorije kako stoji naslonjena na skupocjeni automobil marke Rolls Royce, što je postao jedan od najzapaženijih trenutaka iz dokumentarca o Davidu, a onda i o Victoriji Beckham koja je tvrdila kako je odrastala u radničkoj klasi.

Međutim, Victorijin je otac tada vozio skupocjeni automobil, zbog čega joj je David 'naredio' da u dokumentarcu bude iskrena te prizna da se zapravo baš i ne može poistovjetiti s radničkom klasom iz koje potječe nogometna zvijezda David Beckham.

Uz brojne njihovim srcima drage uspomene, u videu se našla i jedna romantična fotografija iz Hrvatske!

Prošlog je ljeta obitelj Beckham uživala na hrvatskoj obali, a na Instagramu nisu skrivali oduševljenje našim lijepim plavim morem te čarobnim zalascima sunca.

Očarani bojama neba objavili su fotografije koje prikazuju kako uživaju u romantici našeg Jadrana, a brojni su im Hrvati tada poželjeli dobrodošlicu, ali i napisali preporuke za razna mjesta koja bi mogli posjetiti.

'Sretan rođendan mojoj prelijepoj ženi... Dok ulaziš u ovaj rođendan trebaš se osvrnuti i biti ponosna na ono što si postigla, i ono što si izgradila, Posh spice, poslovna žena i naravno udaja za engleskog kapetana 😂 Ali najveći uspjeh su tvoja djeca, ti ih vodiš, voliš ih i podučavaš ih... Oni te vole neopisivo, svi te toliko volimo. Imaj poseban dan zaslužuješ sve', napisao je sportaš u objavi.

sa sinom i kćeri

Obiteljska idila: Pogledajte kako se David Beckham zabavlja u moru kraj Lopuda

Pogledaj galeriju