OBITELJ SE ŠIRI

Slatko iščekivanje turskog para: Šeherezada i Sulejman čekaju bebu, a sad je lijepa glumica pokazala i trudnički trbuh

31.12.2019 u 09:47

Bionic
Reading

Slavni turski glumački par Halit Ergenç i Bergüzar Korel, poznati kao Onur i Šeherezada, očekuje drugo dijete. Premda je vijest o prinovi potvrdila još u kolovozu, glumica se tek sada odlučila pokazati svoj trudnički trbuh i to putem Instagrama

Bergüzar Korel je sada u poodmakloj trudnoći pa trbuščić više ne želi skrivati već ga je ponosno pokazala odjevena u elegantnu dugu bijelu haljinu za vrijeme gostovanja u jednoj zabavnoj emisiji. Ona i Halit Ergenç već imaju osmogodišnjeg sina Alija, a u intervjuima su često isticali želju za proširenjem obitelji.

Fotografije sa svog pjevačkog nastupa naprosto su oduševile glumičine obožavatelje koji su je obasipali komplimentima.

'Halit i ja čekamo drugo dijete. Riječima vam ne mogu opisati našu sreću, trudnoća je blagoslovljeno stanje i upravo se tako i osjećam. Jako smo sretni i zahvaljujemo svima na lijepim željama', izjavila je nakon otkrivanja trudnoće Bergüzar Korel.

Podsjetimo, ljubavna priča omiljenog turskog para počela je prije 13 godina. Tada 23-godišnja Bergüzar upoznala je 12 godina starijeg Halita na setu serije '1001 noć'. Glumac je u to vrijeme bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi. Nakon 10 mjeseci se rastao od Gizem, koja je tada bila u drugom stanju. Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu, Gizem je odlučila pobaciti. Berguzar je zbog Halita ostavila svog dotadašnjeg dečka.

View this post on Instagram

#içimdengeldi @zenpirlanta

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Nenad Bjelica, Massimo, braća Sinković, Gordan Jandroković…