BILLIE SE NE SPAVA

Slatke muke novopečene mame: Marija Omaljev-Grbić otkrila što joj predstavlja 'najveći problem'

03.11.2021 u 20:39

Bionic
Reading

Nakon što su ona i suprug, glumac Miraj Grbić, sa svijetom podijelili sretnu vijest, da su napokon postali roditelji malene djevojčice, Marija Omaljev-Grbić svojim je pratiteljima dala i mali uvid u njihovu svakodnevicu s malenom Billie

Punih sedam dana glumački je par, Marija Omaljev-Grbić i Miraj Grbić, krio od javnosti da je u poznatoj bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu na svijet stiglo njihovo prvo dijete, djevojčica kojoj su dali neobično ime - Billie. U trenucima kada su oni već 'na veliko' uživali s malenom Billie, naša je glumica objavljivala svoje trudničke fotografije i snimke, a sve u želji kako bi te prve dane 'sačuvali samo za sebe'.

'Stigla nam je u petak, 15. listopada 2021. Njezin prvi plač bio je najljepši zvuk koji sam ikada čula. I samo tako, sudbina i ljubav dobile su smisao, samo gledajući u njezine oči', napisala je Marija Omaljev-Grbić uz fotografiju na kojoj malena mirno spava.

A kako se snalaze s malom bebom, Marija Omaljev-Grbić otkrila je na svom Instagram Storyju gdje je objavila fotografiju pronađenu na internetu, na kojoj je mačka zamotana u deku i čita knjigu koja bi joj trebala pomoći i naučiti je kako odspavati osam sati u samo dva sata.

Marija Omaljev Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

Time je Marija zapravo aludirala na 'čari' novopečenih majki, koje se susreću s nespavanjem. No, druga fotografija koju je objavila oduševila je sve, budući da su na njoj samo ruke, točnije njezina ruka i palac za koji se čvsto drži malena Billie.