VITKA FIGURA

Skupila tisuće 'lajkova': Maja Šuput u izdanju u kakvom je dosad nismo često viđali

02.03.2023 u 21:21

Bionic
Reading

Poduzetnica i glazbenica Maja Šuput vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje ima veliki broj pratitelja s kojima rado dijeli svakodnevicu

Iako je često glavna zvijezda njezinog Instagram profila njezin sinčić Bloom, ovoga je puta Maja objavila fotografiju u za nju pomalo netipičnom izdanju.

Uvijek pomno dotjeranu 'kraljicu svadbi' nemamo prilike često vidjeti u sportskim stajlinzima pa je svoje brojne obožavatelje iznenadila u modnoj kombinaciji koja je uključivao bijeli top i kratke crne hlače.

  • +6
Maja Šuput na otvorenju 197. Samoborskog fasnika Izvor: Pixsell / Autor: EMICA ELVEDJI/PIXSELL

Naime, Maja se uputila u teretanu gdje marljivo vježba kako bi ostala u top formi.

'Za dušu i tijelo', poručila je plavokosa Zagrepčanka ispod te fotografije za koju je dobila više od 10 tisuća lajkova.

Inače, kako je najavljeno, u nedjelju 5. ožujka počinje nova sezona showa 'Ples sa zvijezdama', a kroz 12 emisija vodit će nas, umjesto Maje Šuput, baš kao što se šuškalo, Tamara Loos i Igor Mešin.

Nedavno je pak pjevačica otkrila i zanimljivu anegdotu sa svojim sinčićem.

Maja se namiještala za fotografiranje za društvene mreže, ali joj je u 'planove pomrsio' vragolasti Bloom koji je sam napravio nekoliko njihovih selfija. Ponosna mama se, naravno odmah pohvalila.

'I tako sam danas doživjela da moje dijete koje nema ni dvije godine ušeće pred kadar i sam opali set selfija', opisala je simpatičnu zgodu Maja.