Zajedničke fotografije

Madonna ponovo ljubi - i to 29-godišnjeg boksačkog trenera

02.03.2023 u 15:35

Bionic
Reading

Američki mediji raspisali su se o tome kako kraljica popa ponovo ljubi. Poznato je da voli mlade momke, pa je i ovaj u toj kategoriji. Riječ je o 29-godišnjem boksačkom treneru Joshu Popperu

Slavna 64-godišnjakinja je nedavno prekinula sa skejterom i modelom Andrewom Darnellom (koji je već u novoj vezi, s djevojkom svojih godina), a u tom razdoblju na Instagramu je Josh Popper objavio nekoliko fotografija sebe s Madonnom u teretani.

Na jednoj se može vidjeti kako je slavna pjevačica i glumica odjevena u crni kaput, svoju rukustavila oko Popperove ruke. I ona je objavila jednu istu fotografiju uz opis: 'U kulturi kojom upravljaju muškarci uvijek postoje iznimke.'

On je trener jednog od Madonnine djece u teretani Flatiron District Bredwinners, te je jedan od kandidata u novoj sezoni reality showa 'Summer House'. Inače ga na web stranici Bredwinnersa, teretana opisuje kao 'cjeloživotnog sportaša i trenera s punim radnim vremenom te da mu 'sport nije stranac, ali postoji nešto u boksu što nadilazi njegovu ljubav prema kretanju'.

  • +10
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia

Par još nije potvrdio svoju romansu niti su vezu demantirali. Slavna zvijezda nedavno je dospjela na naslovnice zbog svog pojavljivanja na dodjeli nagrada Grammy i to u 'neprepoznatljivom izdanju'. Nekoliko tjedana kasnije, Madonna je na Twitteru objavila kako joj je oteklina nastala od kirurškog zahvata nestala, te je izjavila da izgleda 'slatko' dok je snimala lice u krupnom planu. U međuvremenu ju je zatekla tužna vijest. U međuvremenu, njezin brat Anthony Cicconea preminuo je prošli petak.

ljubav nakon prekida

Postoji li prijateljstvo nakon prekida? Ovih 6 slavnih parova dokazuje da ipak ima nade

Pogledaj galeriju