U SPORTSKOM IZDANJU

Skupa i na špici: Tata Goran Ivanišević i maleni Oliver modno usklađeni uživali u šetnji

13.11.2021 u 16:47

Bionic
Reading

Jedan od naših najuspješnijih sportaša, tenisač Goran Ivanišević sunčan je dan iskoristio za šetnju središtem Zagreba gdje mu je društvo pravio trogodišnji sinčić Oliver

Simpatičan prizor u centru Zagreba, mnogim prolaznicima bilo je teško ne primijetiti.

Tata od formata Goran Ivanišević i njegov sinčić koji je u rujnu proslavio treći rođendan, uživali su u šetnji zagrebačkom špicom, a obojica su bili i modno usklađeni.

Tople i udobne pufer jakne već su nekoliko sezona hit, pa su se i Goran i njegov sinčić dobro 'zabundali', a ostatak ovog sportskog looka činile su i tenisice te udobni donji dijelovi trenirki. Plava vunena kapica s coflekom upotpunila je stajling malenog Olivera.

Brižni je tata pazio na Olivera u gužvi kakva obično vlada u prijepodnevnim satima na špici.

Tata Goran mislio je na svaki detalj pa su se u grad uputili s dječjim kolicima u slučaju da se dječak umori od šetnje.

  • +6
Goran i Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Inače, Oliver je kruna ljubavi Gorana Ivaniševića i njegove lijepe supruge, radijske voditeljice Nives.

Nedavno je pak Nives na Instagramu odgovorila na brojna pitanja koja su joj uputili obožavatelji, između ostalog i o majčinstvu.

'Najljepše na svijetu je biti mama. Ali i najzahtjevnije, to malo biće je ovisno o tebi i svojim primjerom mu stvaraš sliku o svijetu...tako da svaki dan, novi izazov. Moj Oli je jaaako živahan, jako znatiželjan i predivan.' Tako je radijska voditeljica Nives Ivanišević na Instagram Storyju opisala svog trogodišnjeg sina Olivera.

Obožavateljima je odgovorila na mnoga pitanja, među kojima i o porodu.

'Ja sam rodila na carski, u Petrovoj i mogu reći samo sve najbolje.. od sestara, doktora, ništa me nije razočaralo. Bilo me jako, jako strah, ali valjda te u životu strah stvari koje ne poznaješ i sa kojima se nisi susreo. ali evo, mogu iz svog iskustva i iz svih iskustava bliskih osoba reći da je taj moment kad primiš svoje malo čudo u ruke, moment kad zaboraviš na sve ostalo', rekla je Nives.

Inače, iz braka s manekenkom Tatjanom Dragović, Goran ima dvoje djece.