imanje balmoral

Škotska idila princa Williama i Kate Middleton nadohvat ruke: Baš svatko može unajmiti njihovu kućicu

07.04.2023 u 17:14

Bionic
Reading

Omiljeno mjesto za odmor kraljice Elizabete II i mjesto na kojem su Kate i William proveli najljepše trenutke dostupno je za unajmljivanje! Vijest je objavljena na društvenim mrežama, a najveći sretnici moći će si priuštiti odmor u kraljevskoj rezidenciji

Princ William i Kate Middleton rado borave na više lokacija u vlasništvu kraljevske obitelji: Windsoru, gdje trenutno žive s prinčevima Georgeom i Louisom i princezom Charlotte, te Norfolku, imanju na kojem su živjeli prije preseljenja. Osim toga, kraljevski par posjeduje prekrasnu vikendicu za odmor koja se nalazi na imanju Balmoral, omiljenom mjestu pokojne kraljice za odmor. Potonja lokacija dostupna je svima koji su željni kraljevskog odmora.

Račun Balmoral Castle and Grounds na Twitteru podijelio je u utorak obavijest da je koliba koju rijetko koriste Kate i William sada dostupna za rezervacije, a navedeni su mjeseci travanj, svibanj, lipanj i srpanj. Unajmljivanjem ove kuće gosti bi odsjedali u kraljevskoj rezidenciji, što je rijetko kad moguće.

Imanje Tam-Na-Ghar bio je dar princu Williamu od njegove prabake, Kraljice majke, nedugo prije njezine smrti 2002. godine, a tamo je rado provodio dane s Kate na počecima njihove veze. Nalazi se u blizini Birkhalla, rezidencije princa Charlesa i Camille na imanju Balmoral, u kojoj su se izolirali nakon što je tadašnji princ od Walesa u ožujku 2020. zaražen koronavirusom.

'Smješten u srcu vrtova dvorca, u mirnom okruženju s pogledom na zimske vrtove, Tam-Na-Ghar može primiti do četiri osobe', stoji u objavi.

Gostima na raspolaganju tako stoje opremljena kuhinja, dvije spavaće sobe, kupaonica i dnevni boravak, ali i privatni vrt. Simpatična vikendica u engleskom stilu od sive cigle ima pet velikih prozora koji propuštaju mnogo prirodnog svjetla, a romantične duše oduševit će i kamin.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia