REZIME REALITYJA

Skandali koji su obilježili 'Velikog Brata'

08.05.2013 u 13:10

Bionic
Reading

Netom završen 'Veliki Brat' u samo šest tjedana pružio je gledateljima nekoliko lažnih seksualnih odnosa, dvije propale ljubavi, mnogo ogovaranja, pokoju žensku udaračinu i Avu Karabatić

Glavnu ulogu u ovogodišnjem 'Velikom Bratuimala je Ava Karabatić. Od prvog dana kad je gledateljima pokazala (već više puta viđene) adute te stimulacije seksa drugi dan, Ava je prvo bila s Urošem, potom sa Željkomda bi na kraju ostala sama i bez – para.



Maja Nikolić bila je glavna svađalica u kući, a Vendi manipulatorica. Nevena i Sindi bile su glavne udaračice (u međusobnoj poprilično opakoj tučnjavi). Tučnjava je bila rezultat dugotrajne svađe, a motivirana je celulitom.


Nemalu ulogu u kući odigrali su i bijeli miševi koji su se pojavili u sklopu zadatka 'Horor šou'. Ukućanke su trebale pronaći ključ u mračnoj sobi užasa. Umjesto ključeva, sobom su trčkarali spomenuti miševi, a ukućanke su ih panično gazile. Rezultat 'igre' je burna reakcija udruženja za zaštitu životinja.


Posljednjeg dana Aneta je izvukla 'asa iz rukava', pokazavši gole grudi. Iako je Maju Nikolić i Avu ranije kritizirala zbog istog trika, pjevačica iz Makedonije je tokom presvlačenja u sobi dozvolila da joj kamere snime poprsje.