i dalje je atraktivna

Sjećate se Sabrine Salerno? Bila je san mnogih muškaraca, a i danas mami uzdahe

14.07.2023 u 15:40

Bionic
Reading

Mnogi se sjećaju ove pjevačice i njezinih 'skakutajućih' grudi. Proslavila se velikim hitom 'Boys, boys, boys', no nakon njega karijera joj se nije nastavila jednakim uspjehom iako pjeva i dan danas

Sabrina Salerno je bila jedna od onih dama koja svoj uspjeh ne duguje osobitoj glazbenoj darovitosti, niti vrhunskoj produkciji pjesme koju je otpjevala 1987., već je karijeru izgradila stavljajući u prvi plan svoje bujne grudi.

Rođena je u Genovi a odrasla je u San Remu sa bakom i djedom. Karijeru je započela kao model nakon što je pobijedila na jednom talijanskom natjecanju ljepote 1984. godine, a na pozornici je debitirala 1986. godine singlom 'Sexy Girl'. Zaradila je i titulu najbolje europske pjevačice na jednom natjecanju godinu kasnije, a koncertima je punila stadione diljem svijeta. S oko 20 milijuna prodanih ploča spada među one talijanske umjetnike koji su stekli najveća priznanja u inozemstvu.

Od pomame koja je za njom vladala krajem 80-ih u međuvremenu je objavljivala albume, radila u kazalištu i kao televizijska voditeljica, sudjelovala u 'Plesu sa zvijezdama'.

  • +3
Sabrina Salerno Izvor: Profimedia / Autor: PHOTOTHEQUE LECOEUVRE / AFP / Profimedia

Prsata Talijanka i dalje je seks-bomba. U ožujku je proslavila 55. rođendan, a mnogi se slažu da sada izgleda bolje nego davne 1988. kada je zaludjela Balkan. Njezina utegnuta figura i danas plijeni pažnju. 'Ljudi su me oduvijek pogrešno percipirali. Smatram se više inteligentnom nego lijepom', izjavila je svojedobno.

Kad je riječ o njezinom privatnom životu, nije imala buran ljubavni život poput svojih kolegica. 2006. se udala za Enrica Montija, poduzetnika u tekstilnom sektoru s kojim je svoju ljubavnu priču započela 1993. godine. Sa suprugom je dobila sina Lucu Maria Montija kojeg je rodila 2. travnja 2004.

Žive u Trevisu, u vili okruženoj zelenilom. Inače, pjevačica je muškarca svog života upoznala preko posla. On je tada bio u braku. Prije njega, 80-ih godina je imala aferu s glumcem Pierreom Cossom.