30 GODINA OD HITA 'BOYS'

Sjećate se seksi Sabrine? I dalje izgleda sjajno, a evo što kaže o spotu koji ju je proslavio

12.12.2017 u 06:32

Bionic
Reading

Krajem osamdesetih prošlog stoljeća uz Samanthu Fox ona je bila san svakog muškarca. U tim vremenima, kad nije svaka pjevačica isticala svoje fizičke adute, atraktivna Talijanka bila je osvježenje u svijetu glazbe. Proslavio ju je hit 'Boys', koji se i danas rado sluša, no nakon njega Sabrina Salerno nije više imala nijedan hit. Trideset godina od te pjesme progovorila je o njoj

U sad već legendarnom spotu iz 80-ih, onom za pjesmu 'Boys', Sabrina se kupa u bazenu u mokroj i premaloj bijeloj majici te bijelom dvodijelnom badiću, a nedavno je u razgovoru za jednu francusku televizijsku kuću otkrila kako je snimljen video koji joj je donio svjetsku slavu.

'Cijela priča se krije iza te majice. Videospot je snimljen možda u maksimalno 15 minuta', otkrila je Sabrina, priznavši da se zapravo nije trebalo raditi o snimanju spota za pjesmu, već o kratkom prilogu za jednu televizijsku emisiju.

'Nisam uopće vidjela fotografije sa snimanja, a kad sam ih ugledala, bila sam jako ljuta na redatelja. Rekla sam mu da mi se previše vide grudi', izjavila je.

Voditelj ju je upitao je li uopće vidjela kupaći kostim prije nego ga je odjenula, dodavši u šali da joj je očito bio premalen zbog tako malog budžeta za spot.

  • +20
Sabrina Salerno Izvor: Profimedia / Autor: Auto

I 30 godina nakon hita koji ju je proslavio atraktivna Talijanska može se pohvaliti zanosnom figurom. Sabrina i danas pjeva, a diljem Europe često ju zovu da nastupa sa Samanthom Fox

  • +6
Samantha Fox Izvor: Pixsell / Autor: Brian Roberts/News Syndication/PIXSELL

Aktivna je i na društvenim mrežama. Nedavno je u jednom intervjuu otkrila da već dvije godine bazira prehranu na jako malo ugljikohidrata, svela je bijeli kruh i šećer na minimum, a zato uživa u velikim količinama voća i povrća te proteina. Tajna njezine vitke figure je u redovitim treninzima, a nekadašnji seks simbol vježba barem četiri puta tjedno. Otkriva i da najviše uživa baveći se vrtlarenjem u svom domu u selu nedaleko od Trevisa.

Buongiorno ! #bonjour #goodmorning #venice #buongiorno #letsstarttheweek #monday

A post shared by Sabrina Salerno (@sabrinasalernofficial) on

On retourne sur #paris #goodnight #buonanotte #bonnenuit #sweetdreams #sabrinasalerno

A post shared by Sabrina Salerno (@sabrinasalernofficial) on