STIGAO NA REVIJU

Sjećate se bivšeg hrvatskog mistera Dine Bubičića? Titulu je ponio prije 14 godina, a evo kako izgleda danas

25.07.2022 u 10:32

Bionic
Reading

Nakon višetjednih priprema, u Bakru je održana jedinstvena modna revija 'More mode'. Revija se održala nasred Bakarskog zaljeva, duž novouređene pontonske šetnice kojom je kvarnerski biser dobio sasvim novu vizuru, a mnoge je iznenadio dolazak nekadašnjeg Mistera Hrvatske, Dine Bubičića

Pet domaćih modnih studija - Miau Couture, Sally Ateliere, Peperoncino Design, Stehlik Design i Katarina Mamić - predstavili su se ovog vikenda svojim najnovijim modelima na šetnici koja je samo zbog revije 'More mode' postala modna pista. Reviju je nosila i bivša misica i kći Daniele Gračan, Ema Gračan, no mnogima je zapelo za oko jedno drugo, dobro znano lice, koje nismo dugo vidjeli.

Riječ je o nekadašnjem Misteru Hrvatske Dini Bubičiću, koji je titulu ponio davne 2008. godine. Iako je svojedobno bio dio društvene scene, nakon vjenčanja s bivšom misicom Ivanom Paris, s kojom je dobio i dvojicu sinova, Leonida i Noela, Dino Bubičić povukao se iz javnosti.

  • +11
Modna revija u Bakru Izvor: Promo fotografije / Autor: Borut Brozović

Par se upoznao tijekom sudjelovanja u reality showu Nove TV 'Farma', i mnoge iznenadili svojom ljubavnom pričom, a zajedno su u braku ostali devet godina. Njihov razvod došao je za mnoge iznenada, nakon čega su krenuli svatko svojim putem.

Na reviju u Bakru stigao je u bijeloj polo majici u kombinaciji sa tamnim bermudama i bež tenisicama, a ono što upada u oči njegova je boja kose koja je sada prošarana sijedama.